• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac dobija nazad tri boda!?

Autor mondo.ba

Na adresu FK Borac stigao pozitivan odgovor iz Ciriha o "Slučaju Stančeski", pa bi Banjalučanima mogli da budu vraćeni oduzeti bodovi ukoliko u drugostepenom postupku opravdaju razloge zbog kojih je kasnila isplata dugovanja.

 Borac dobija nazad tri boda!? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Sredinom oktobra Disciplinska komisija FIFA naložila je Fudbalskom savezu BiH da banjalučki Borac kazni oduzimanjem tri boda zbog na vrijeme neisplaćenih dugovanja prema nekadašnjem igraču Perici Stančeskom, što je i učinjeno.

Ipak, mjesec dana kasnije, Velikani iz Platonove ulice mogli bi da budu vraćeni oduzeti bodovi, saznaje "EuroBlic".

"FIFA če u drugostepenom postupku od Borca tražiti nove dodatne informacije u vezi sa dugom Perici Stančeskom. Tražiće se vrijeme i račun uplate, kao i razlozi zbog kojih igraču nije u dogovorenom roku izmiren dug. Za Borac je dobro to što su organi FIFA prihvatili žalbu, ali nije dobro što nisu ispoštovali raniju odluku i rok za izmirenje duga", izjavio je za "EuroBlic" neimenovani izvor iz UEFA koji je blizak i organima FIFA.

Banjalučani su nakon saznanja o dugovanjima, koja su iznosila 4.750 KM, izvršili uplatu na račun Stančeskog, ali prekasno, zbog čega je FIFA odlučila da ih kazni. Ipak, sada bi moglo da se desi da nepravda bude ispravljena, ukoliko tim sa Gradskog stadiona sve potkrepi traženim informacijama.

"Ne treba biti veliki optimista u pogledu vraćanja bodova, ali pruženu šansu treba iskoristiti i sve potkrepiti dokazima", tvrdi izvor "EuroBlica".

Borac kolo prije kraja jesenjeg dijela sezone u Premijer ligi BiH zauzima sedmo mjesto sa 21 bodom, a u slučaju vraćanja oduzetih bodova, popeo bi se stepenicu više i zamijenio poziciju sa Veležom, koji je sakupio dva boda više.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC