• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odšteta za Subića oko 200.000 evra?

Autor mondo.ba

Lijevi bek banjalučkog Borca Aleksandar Subić zbog odličnih partija u crveno-plavom dresu se našao na meti lidera šampionata Bosne i Hercegovine, ekipe Sarajeva.

 Odšteta za Subića oko 200.000 evra? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

List "Press RS" u izdanju od četvrtka navodi da je Subić odavno na radaru kluba sa "Koševa", ali da još na Gradski stadion nije stigla nikakva zvanična ponuda.

Predsjednik Borca u ostavci Draško Ilić izjavio je da je dobro što se druge ekipe iz Premijer lige Bosne i Hercegovine interesuju za Subića jer je to priznanje da se u banjalučkom klubu radi dobro, ali mu je i žao jer bi eventualnim odlaskom pojačao direktnog rivala "Velikana iz Platonove".

"Ne čudi me interes Sarajeva jer je Subić jedan od najboljih mladih fudbalera u BiH. Riječ je o igraču koji je među najboljima na svojoj poziciji. Za mnoge naše igrače osim Subića postoji ozbiljan interes - Srđana Bečelića, Tonija Jovića, Ajdina Redžića… i to od eminentnih evropskih klubova. Gdje će i ko od njih zaista otići sa Gradskog stadiona zavisi od ozbiljnosti ponuda i uslova. Sigurno je da Borac neće, kao do sada svoje igrače prodavati budzašto", kategoričan je prvi čovjek Borca.

Ilić nije želio da precizira koliki iznos obeštećenja je za Subića, ali prema tvrdnjama banjalučkog dnevnika riječ je o sumi od oko 200.000 evra.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević Ukoliko neko uplati toliki novac u kasu Borca biće to najunosniji transfer u istoriji banjalučkog kluba, koji će takođe u ugovore stavljati i procente od budućih prelazaka.

"Ubuduće će svim igračima biti klauzula u ugovorima o procentima iz narednih transfera, što dosad nije bio slučaj. Zato je Borac ostao uskraćen za značajna sredstva i zato se između ostalog nalazi u ovoj situaciji", naglasio je Ilić.

Brzonogom Subiću naravno godi interes, ali je naglasio da je njegov prvenstveni cilj što bolji plasman Borca na kraju Premijer lige BiH.

"Svakako, godi svaki interes, pa tako i Sarajeva, ali je moj prioritet da s Borcem ostvarim što bolji plasman na kraju sezone. Naravno i da odigram što bolje jer bih time privukao pažnju klubova iz inostranstva", rekao je Subić.

Podsjetite se njegovog "slaloma" kroz odbranu Željezničara...

Željo
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC