• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC: Niko neće "vruć krompir"

Autor mondo.ba

Izborna sjednica Skupštine Borca, koja je najavljena za danas, neće biti održana jer se nije pojavio kandidat koji će sjesti na užarenu fotelju banjalučkog premijerligaša i tako zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Draška Ilića.

 FK Borac i dalje bez kandidata za predsjednika Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Fudbalski klub Borac iz Banjaluke i dalje traži kandidata koji će na mjestu predsjednika zamijeniti Draška Ilića, koji je prije mjesec dana podnio ostavku, ali i dalje obavlja dužnost prvog čovjeka crveno-plavih.

Uprkos najavljenoj izbornoj sjednici kluba, koja je planirana za danas, ona neće biti održana, s obzirom da se nije pojavio niko željan da preuzme "vruć krompir" i sjedne u fotelju kluba sa Gradskog stadiona.

"Nema kandidata za predsjednika kluba, tako da nema smisla održati izbornu sjednicu Skupštine kluba. Moja obaveza je da ostanem na funkciji dok se ne pojavi neko sa programom kako da spasi klub. Moramo raditi kao da je sve u redu", naglasio je za "Glas Srpske" predsjednik u ostavci Draško Ilić.

Borac još uvijek nije uspio pronaći 300.000 KM, kako bi dobio licencu za učešće u Premijer ligi BiH naredne sezone. Ukoliko se to ne desi do 15. jula, klubu slijedi ono najgore - stečaj!

ODLAZI I DUJAKOVIĆ

Siniša Dujaković zatražio je ispisnicu i najvjerovatnije neće više biti član Borca. Ovakva odluka fudbalera sredine terena iznenadila je rukovostvo Kluba. Dujaković se tako odlučio da krene stopama Miloša Žeravice, Ivana Kostića, Borisa Pilipovića, Marka Jevtića, Vladana Grujića i Asmira Avdukića koji su već napustili Gradski stadion.

Rukovodstvo "Velikana iz Platonove" danas će obaviti razgovore sa gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem, dok će Ilić i Gavranović u petak razgovarati sa predsjednikom Vlade Srpske Željkom Cvijanović i ministrima, kako bi pokušali iznaći rješenje za spas Borca.

S druge strane, stručni štab i igrači rade punom parom. Ekspedicija se vratila sa prvog dijela priprema, koje su umjesto na Balkani obavljene u Drvaru.

Slijedi kratak odmor, nakon čega se ekspedicija crveno-plavih seli u Sloveniju, gdje će obaviti drugu fazu priprema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC