• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BUNDES: Majnc od 0:2 do jedva!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Majnca upisali su u petak u Darmštatu (2:3) četvrtu pobjedu ove sezone u okviru osmog kola Bundeslige. Vodili su 0:2, a kući idu s trijumf zbog promašaja Sandra Vagnera iz penala u 90+6.

  Gosti su već u prvih dvadesetak minuta poveli sa dva gola prednosti zahvaljujući pogocima Štefana Bela i Junuza Malog, ali je domaćin brzo smanjio sjajnim golom Marsela Helera.

Fudbaler Darmštata je pogodio same rašlje gola Lorisa Kariusa (2:1), pa je u nastavku utakmice domaćin nastavio s napadima i stigao do izjednačenja u 57. minutu preko Marka Seilera.

Međutim, Majnc se nije obeshrabrio ispuštenom prednošću, pa je zahvaljujući slalomu Malog u maniru Lea Mesija prošetao kroz odbranu, ali je njegov udarac uspio da odbrani golman Kristijan Matenija.

Na sreću gostiju, akciju je pratio Argentinac Pablo De Blasis i odbijanac pospremio u mrežu za četvrtu pobjedu Majnca, koji, interesantno nema nijedan remi u ovoj sezoni.

Ipak, dovoljno za 12 bodova i trenutno peto mjesto na tabeli.

Na drugoj strani, ekipi Darmštata, u čijim redovima nije bilo srpskog internacionalca Slobodana Rajkovića, koji se nedavno kao slobodan igrač vratio u Bundesligu, ovo je bio drugi poraz i nalazi se na 10. poziciji sa dva boda manje.

U finišu, odnosno u sudijskoj nadoknadi viđena je prava drama - dosuđen je sumnjiv jedanaesterac za Darmštat a odgovornost je preuzeo večeras katastrofalni Sandro Vagner.

Prišao je lopti u šestom minutu sudijske nadoknade i šutirao visoko iznad prečke! Po svemu čini se da je zadovoljena sportska pravda.

Bundesliga, osmo kolo

Darmštat - Majnc 2:3 (1:2)

/Heler 27, Sailer 57 - Bel 15, Mali 24, De Blasi 64/

Subota (15.30 h)

Hanover - Verder

Herta - Hamburger SV

Hofenhajm - Štutgart

Ingolštat - Ajtraht Frankfurt

Borusija Menhengladbah - Volfsburg

Nedjelja

Šalke - Keln (15.30 h)

Bajern - Borusija Dortmund (17.30 h)

Bajer Leverkuzen - Augsburg (17.30 h)

TABELA: Bajern 21, Dortmund 17, Šalke 16, Volfsburg 12, Majnc (+1) 12, Leverkuzen 12, Herta 11, Keln 11, Ingolštat 11, Darmštat (+1) 10, Hamburger 10, Ajntraht Frankfurt 9, Verder Bremen 7, Borusija Menchengladbah 6, Hofenhajm 5, Augsburg 4, Štutgart 3, Hanover 2          

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC