"Borčevac" do koske!

Autor:

Nekadašnji kapiten Borca Boris Raspudić, kojem je istekao ugovor sa ekipom DPMM sa Bruneja, sa najvatrenijim navijačima crveno-plavih "Lešinarima" bodrio je banjalučki klub u posljednjem meču jesenje polusezone.

"Borčevac" do koske! Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

Ovo je dokaz ljubavi i privrženosti klubu!

Pored činjenice da je dosad oprostio veliki dio duga i da nikad zbog dugovanja nije tužio "Velikana iz Platonove" Boris Raspudić je kao navijač, zajedno sa "Lešinarima" putovao u Doboj Kakanj na meč protiv Mladosti u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi su slavili pobjedu poslije preokreta (1:2) i to golom u sudijskoj nadoknadi vremena za veliko slavlje najvatrenijih pristalica Banjalučana.

"Jednostavno to je bilo jače od mene i vratilo me u prošlost kada sam kao dječak sa 'Lešinarima' putovao gotovo na sva gostovanja Borca i bodrio svoje ljubimce i maštao da jednog dana zaigram na Gradskom stadionu", izjavio je Raspudić za "Glas Srpske".

Boris raspudić, FK Borac Foto: MONDO/Bojan Jakovljević

S obzirom da mu je istekao ugovor sa klubom DPMM iz singapurske lige, priznao je da bi karijeru najradije završio u matičnom banjalučkom klubu. Ali...

"Volio bih da se vratim na Gradski stadion i pomognem svom najdražem klubu, ali prije toga moraju da se poslože brojne kockice, između ostalih i da mi budu isplaćena dugovanja. Prije nekoliko godina kada sam odlazio iz redova 'crveno-plavih' u Iran oprostio sam dug. Kada sam ponovo odlazio prije dvije godine bilo je novih dugovanja, ali i obećanja da će mi biti veoma brzo isplaćena. Nekoliko puta sam pristajao da dođe do reprograma, ali su me stalno zavlačili i sada više nema opraštanja, bez obzira na to što je moje srce uvijek uz Borac", dodao je legendarni fudbaler, ali i navijač "Velikana iz Platonove".

Tagovi: