• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevac" do koske!

Autor mondo.ba

Nekadašnji kapiten Borca Boris Raspudić, kojem je istekao ugovor sa ekipom DPMM sa Bruneja, sa najvatrenijim navijačima crveno-plavih "Lešinarima" bodrio je banjalučki klub u posljednjem meču jesenje polusezone.

 Boris Raspudić zajedno s Lešinarima bodrio Borac protiv Mladosti Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ovo je dokaz ljubavi i privrženosti klubu!

Pored činjenice da je dosad oprostio veliki dio duga i da nikad zbog dugovanja nije tužio "Velikana iz Platonove" Boris Raspudić je kao navijač, zajedno sa "Lešinarima" putovao u Doboj Kakanj na meč protiv Mladosti u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Crveno-plavi su slavili pobjedu poslije preokreta (1:2) i to golom u sudijskoj nadoknadi vremena za veliko slavlje najvatrenijih pristalica Banjalučana.

"Jednostavno to je bilo jače od mene i vratilo me u prošlost kada sam kao dječak sa 'Lešinarima' putovao gotovo na sva gostovanja Borca i bodrio svoje ljubimce i maštao da jednog dana zaigram na Gradskom stadionu", izjavio je Raspudić za "Glas Srpske".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

S obzirom da mu je istekao ugovor sa klubom DPMM iz singapurske lige, priznao je da bi karijeru najradije završio u matičnom banjalučkom klubu. Ali...

"Volio bih da se vratim na Gradski stadion i pomognem svom najdražem klubu, ali prije toga moraju da se poslože brojne kockice, između ostalih i da mi budu isplaćena dugovanja. Prije nekoliko godina kada sam odlazio iz redova 'crveno-plavih' u Iran oprostio sam dug. Kada sam ponovo odlazio prije dvije godine bilo je novih dugovanja, ali i obećanja da će mi biti veoma brzo isplaćena. Nekoliko puta sam pristajao da dođe do reprograma, ali su me stalno zavlačili i sada više nema opraštanja, bez obzira na to što je moje srce uvijek uz Borac", dodao je legendarni fudbaler, ali i navijač "Velikana iz Platonove".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC