• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iz Borca u Udineze!

Autor mondo.ba

Odbrambeni fudbaler banjalučkog Borca Siniša Saničanin otputovao je na probu u italijanski Udineze, gdje će se narednih dana pokušati nametnuti stručnom štabu crno-bijelih. Toni Jović na meti Širokog Brijega i Zrinjskog.

 Siniša Saničanin iz Borca na probi u Udinezeu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Saničanina su u nekoliko navrata posmatrali skauti italijanskog kluba i odlučili da ga pozovu na probu u Udine, gdje će pokušati da se nametne stručnom štabu na čelu sa Stefanom Kolantuonom.

"Imam 10 dana da se pokažem i pokušam da se izborim za ugovor. Gledali su me na nekoliko utakmica i u dogovoru sa mojim menadžerom zakazana je proba na koju idem u subotu. Na meni je da probam da se izborim za ugovor, a da li ću ostati u prvom timu ili ću negdje na pozajmicu, o tome će tek poslije toga biti govora", rekao je Saničanin, a prenijela banjalučka štampa.

Toni Jović na meti Zrinjskog, Širokog Brijega...

Napadač i prvi strijelac Banjalučana u jesenjem dijelu sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine Toni Jović zainteresovao je dva velika hercegovačka kluba Široki Brijeg i Zrinjski, koji će prema navodima medija, pokušati da ga angužuju u zimskom prelaznom roku.

Mladi defanzivac je u ljetnom prelaznom roku 2015. godine u Borac stigao iz prijedorskog Rudara izrazio je nadu da će karijeru nastaviti u jednoj od najjačih liga svijeta, Seriji A.

"Sigurno da mi poziv Udinezea mnogo znači i još jednom se pokazalo da se trud i naporan rad moraju isplatiti. Iz tako jake lige je lakše doći i do reprezentacije, a moj cilj je da nakon igranja za mladu selekciju izborim i poziv u seniorski tim", dodao je Saničanin, čiju vrijednost "Transfermarkt.de" procjenjuje na oko 100.000 KM.

Dvadesetoghodišnji fudbaler ima važeći ugovor sa "Velikanom iz Platonove" i ukoliko Udineze bude želio transfer, moraće da plati obeštećenje Banjalučanima.

"U tom slučaju dva kluba će morati da potraže zajednički jezik. Imam ugovor sa Borcem i ne razmišljam o tome da tražim slobodne papire".



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC