• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vajt gazio liniju, Igokea oštećena? (VIDEO)

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Pogledajte sporni detalj sa utakmice Igokea – Cedevita poslije kojeg je šampion BiH možda i oštećen u duelu sa Zagrepčanima.

Košarkaši Igokee odigrali su odličnu utakmicu protiv evroligaša Cedevite, ali su na kraju poraženi poslije produžetaka 86:91.

Regularni dio utakmice završen je 76:76, nakon što je Aleksandar Ćapin pogodio trojku 0,2 desetinke sekunde prije kraja.

Njegova trojka bi, međutim, donijela Igokei možda i pobjedu, da prethodno Džejmsu Vajtu pri rezultatu 71:71 nisu priznata tri poena poslije sporne situacije.

Vajt je 40 sekudni prije kraja utakmice šutirao iz kornera i pogodio, ali je pitanje da li je to bio šut za tri ili za dva poena.

Dilema je trebala biti oktlonjena pregledanjem video snimka, što je i uradio sudija Damir Javor, koji je nakon toga priznao tri poena.

Na video snimku, koji možete pogledati ispod, utisak je međutim da je Vajt gazio liniju za tri poena i da je Igokea ovdje odlukom sudijskog arbitra oštećena za jedan poen, koji bi joj na kraju donio pobjedu.

Pogledajte VIDEO snimak i recite nam svoje mišljenje o ovoj spornoj situaciji.

Sporna trojka Džejmsa Vajta na Igokea - Cedevita
Izvor: YouTube/MONDO

Anketa

Da li je trojka Džejmsa Vajta regularna?

  • Da

    22.32% (50)

  • Ne

    77.68% (174)

Da li je trojka Džejmsa Vajta regularna?

Rezultati

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trojkash

Možda je gledao na fiksnom telefonu

Dobojlija

Kada sam vidio ko sudi bilo mi je zao sto sam putovao u Laktase...dobro nisam i krivicnu zaradio! Pet odluka je sudio protiv Igokeje, a o nosenju lopte Gordica da ne pricam!

KingBob

Interesantno je da Javor pravi greske samo sa timovima koji igraju protiv Cedevite. Sjetite se meca Cedevita-Zvezda zbog kojeg je Javor bio i suspendovan.

Gz

Ocigledna kradja. Arena je odmah pokazala snimak da je nagazena linija. Neznam sta je samo lopina Javor gledao na snimku. Mozda bi 4osi opet izgubili ali ovakvo sramna i ocigledna blamaza sudije je vise od sramote. Pod hitno skidanje sa liste. Ovo nije njemu prvi put da svjesno podkrada neku ekipu

Milan

Nevolim igokeju nimalo,ali ova trojka nwma nikakve veze vidi se iz aviona da covjek gazi liniju i neznam usta su sudije gledale na usporenom snimku.zabraniti sudenje.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC