• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Savo Milošević na čelu Partizana?

Autor mondo.rs

Kako nezvanično saznajemo, nekadašnji golgeter crno-belih i aktuelni potpredsednik FSS prvi je "pik" uprave kluba u ostavci. Opozicija spremna za borbu.

 MONDO: Savo Milošević na čelu Partizana? Izvor: MN PRESS

Savo Milošević novi predsednik Partizana?!

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je MONDO došao u ponedeljak, aktuelno rukovodstvo prvaka Srbije, koje je u petak podnelo kolektivnu ostavku, ponudilo je proslavljenom centarforu, sada potpredsedniku Fudbalskog saveza Srbije, da preuzme "kormilo" kluba od Zorana Popovića.

"Loptica" je sada u Miloševićevom dvorištu i on ubrzo treba da reši da li hoće i može da stane na čelo slavnog kluba.

Savo Milošević je, kako saznajemo, blizu odluke da prihvati ponudu, a ako bude rekao "da", već je izvesno da će se suočiti sa jakim opozicionim frontom, sastavljenim od pojedinih legendi kluba i značajnog dela navijača Partizana, koji su ih peticijom na internetu pozvali da "spasu klub od ljudi
kao što su Miloš Vazura, Milorad Vučelić ili ne daj Bože, Falji Ramadani".

Prema saznanjima našeg portala, legende crno-belih veruju da bi Milošević samo predstavljao paravan ljudima koji "vedre i oblače" u Humskoj 1, a koji nemaju mnogo veze sa klubom i fudbalom.

Oni, naravno, nemaju ništa protiv Miloševića, niti Ivana Tomića - već "viđenog" na klupi umesto Ljubinka Drulovića - ali ih ne žele u kombinaciji sa garniturom koja je formalno pristala da ode iz Partizana, a u praksi planira da ekspresno ozakoni svoj ostanak u foteljama i loži na zapadnoj tribini.

Već je javna tajna da se ni predsednik Zoran Popović nije previše pitao oko strateških odluka u Partizanu, ali je plan njegovih partnera i saradnika da upravo Popović odlaskom "pokrije" neuspehe na sportskom planu, a da oni zadrže svoja mesta.

Milošević se iskristalisao kao ličnost koja bi mogla da amortizuje bes navijača zbog poraza od Augzburga u Ligi Evrope i katastrofalnog učinka u Superligi Srbije, međutim, druge legende kluba veruju da bi se u navedenom scenariju desila samo "kozmetička" promena i da na to ne sme da se pristane.

Kao i mnogo puta u bliskoj prošlosti, čeka nas buran kraj godine u Humskoj 1...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC