• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Već četiri pobede!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde izjavio da je pobeda nad Cedevitom važna i zbog plej-ofa ABA lige. Očekuje da Jović zaigra na završnom turniru Kupa sledeće nedelje.

 Radonjić: Već četiri pobede! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda "konačno" je savladala Cedevitu, kako je rekao Dejan Radonjić, koga očigledno bole dva poraza od Zagrepčana u ABA ligi, posebno onaj u Pioniru, nakon "plus 11" u poslednjoj četvrtini.

Zvezda je u meču 7. kola Top 16 faze opravdala ulogu favorita (94:74) protiv nekompletnog gostujućeg tima, u kome nije bilo Babića, Arapovića i Žorića.

"Jako sam zadovoljan zbog nova boda. Ova pobeda je bitna za ono što nas čeka, ne samo u Evroligi, već i u ABA ligi, pošto je gotovo izvesno da ćemo se u polufinalu sastati sa Cedevitom", rekao je Radonjić.

"Hvala publici, koja je digla na noge naše mlade igrače, dala im snagu da budu bolji i da 'iznesu' utakmicu. Na polovini smo Top 16 faze i već imamo četiri pobede, kao prošle godine iz svih 14 utakmica", podsetio je strateg crveno-belih.

Povreda Stefana Jovića bila je jedini, ali nemali razlog za brigu navijača posle ove utakmice.

Radonjić veruje da će sa njegovim startnim plejmejkerom uskoro sve biti u redu.

"Nastup Jovića je prvo bio neizvestan, tokom dana je delovalo da će moći da nam pomogne, pa se situacija promenila, ali ekipa je dala sve od sebe da nadoknadi njegov izostanak".

"U pitanju je povreda trbušnog mišića i nije nešto što će nas opteretiti u dužem periodu. Zahteva pauzu, ali biće spreman za Kup. To nam je jako bitno, jer smo tek na pola sezone po broju utakmica koje treba odigrati i potrebni su nam svi igrači".

U analizi toka utakmice, Dejan Radonjić istakao je "početak koji je doneo mir i stabilnost" i "jako dobru igru u poslednjih 10 minuta, pogotovo u odbrani".

"Nije bilo nimalo jednostavno, kako možda govori rezultat".

Crveno-beli u nedelju popodne dočekuju Sutjesku i onda se okreću pripremi odbrane "Žućkove levice", od 19. do 21. februara u Nišu. Tada će, u idealnom slučaju, morati da odigraju tri utakmice za tri dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC