• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lešinari" bakljom pogodili fudbalera Partizana!

Autor mondo.ba

Najvatrenije pristalice banjalučkog Borca su na početku meča sa Partizanom bakljom pogodili jednog gostujućeg fudbalera.

 "Lešinari" bakljom pogodili fudbalera Partizana! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Reporter MONDA sa Gradskog stadiona je javio da su "Lešinari" na samom početku prijateljske utakmice u Banjaluci napravili malu bakljadu, čiji su dijelovi završili na terenu.

POVEZANE VIJESTI

Jedna od njih pogodila gostujućeg fudbalera crno-bijelih Marka Golubovića, zbog čega je reagovao i oficijelni spiker sa Gradskog stadiona zamolivši navijače da fer i sportski bodre svoje ljubimce i da se uzdrže od incidenata.

Osim toga, banjalučki navijači su na istočnoj tribini zapalili nekoliko šalova i zastava Partizana.

Borac - Partizan u Banjaluci
Izvor: YouTube

Početkom drugog poluvremena, i "Grobari" su izveli svoj performans. Nakon bakljade, veliki broj pirotehničkih sredstava, ali i polomljenih stolica, bačen je na atletsku stazu ispred sjeverne tribine Gradskog stadiona.

Podsjetimo, prije šest godina u Banjaluci došlo je do sukoba "Grobara" i "Lešinara" poslije vaterpolo utakmice Partizan - Vojvodina u kojem su povrijeđena četvorica navijača crno-bijelih.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mixmagnus

Sukob lesinara i grobara poslije vaterpola izgledao je ovako: 8 golorukih pripadnika Juznog fronta kod Mombase u zasjedi je docekalo 30-tak do zuba naoruzanih vulturesa , zasulo nas kamenjem , flasama i bakljama , mlatili nas metalnim sipkama...Ova cetvorica imenovanih imali su lomove ruku i rebara ..Medjutim , Juzni front ne bjezi ...Toliko o hrabrosti navijaca Borca ..Pitajte ih zasto ne dolaze organizovano u Bg na reprezentaciju , vec inkognito? Sa izuzetkom nekoliko momaka , lesinari su jadni , malobrojni ...

alexandar vb

Banjalucani bi trebalo da navijaju i vole svoj Borac a doslje i ovi iz okolnih sela koji su juce bili Grobari i kojj niti vole Banja Luku a ni Borac i koji navijaju za klubove koji su 400 KM od njihovih sela su isti oni koji rade protiv Borca i koji su ga doveli u ovako tesku situaciju!Cijeli grad crveno-plav,ajmo svi Lesinari na Sarajvo da bodrimo nas Borac!

BL

@alexandar vb Ćutite nepismeni stvorovi,ti si seljak,gradski ološ koji podcjenjuje ljude koji korektno komentarišu. Kao prvo ljudi su došli ibto je prijateljska utakmica vi se ponašate kao da je došao neki klub iz Saudiske Arabije. Aleksandre ti si srpski neprijatelj a ja sam čovjek koji se rodio i živi u B.Luci i volim Borac, ali takvi nepismenjaci ne treba ni da gledaju ni komentarišu utakmicu.

rikBo

kakva bjezanija grobara kod konzuma ahahahhahaha

Mn

@rikBo Umjesto rikBo tvoje ime je rikVo. Nisu oni navijači Bešiktaša nego Srbi i bila je prijateljska utakmica. Vole koji riče otiđi u Sarajevo na utakmicu pa to radi Tamo bi bio manji od mrava dosta mi je takvih.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC