• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivam Tomić: Samo da je bilo 2:2

Autor mondo.ba

Trener Partizana Ivan Tomić zadovoljan ambijetnom u Banjaluci. Žali što nije bilo golova.

 Borac Partizan 0:0, izjava Ivan Tomić Izvor: Nemanja Babić/MONDO
...
Izvor: Nemanja Babić/MONDO

  Borac i Partizan odigrali su 0:0 u prijeteljskom meču na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Obično u ovakvim utakmicama revijalnog karaktera ne vidi se neki posebno zanimljiv fubal, ali to nije bio slučaj na Gradskom stadionu u petak. Igralo se otvoreno, bez oštrijih startova i ostaje samo žal što publika nije vidjela pogotke.

" Utakmica igrana u sjajnom ambijentu dva kluba, koji godinama grade dobre odnose. Utakmica, koja nije imala nikakav takmičarski naboj što se i vidjelo na terenu u smislu startova i neke agresivnosti. Tako da sa te strane je utakmica bila fer plej. Ono što mi je krivo je što se utakmica završila najnepopularnijim rezultatom 0:0. Bilo je puno prilika. I Borac i mi mogli smo do gola, tako da sa te strane, ako je već trebao da se završi neriješeno, rezultat od 2:2 bi možda bio realniji“, rekao je trener crno bijelih Ivan Tomić, koji je dao šansu mnogim mladim igračima. 

„Pohvalio bih ekipu Borca, koja je odigrala dobar meč. Pogotovo prvo poluvrijeme. Jako mi je drago što je moj kolega Borče Sredojević uspio da za kratko vrijeme, što je jako teško kada ekipa nije u dobrom stanju, doći i pokrenuti s mrtve tačke. Želim mu sav uspjeh u nastavku sezone. Da nastavi s pobjedama i da Borac izbori opstanak u Ligi“, rekao je Tomić i dodao kako je bitno da se niko nije povrijedio.

„ Što se tiče nas utakmica koju doživljavamo kao trening. Niko se nije povrijedio što je bitno. Bilo je dosta mladih momaka, koji su zaigrali prvi put u ovakvom ambijentu i mislim da će ga se sjećati kroz cijelu karijeru i s te strane mogu da pohvalim sve aktere meča i igrače kao i navijače koji su došli. Napominjem još jedanput bilo bi mi draže da je završeno 2:2", završio je Tomić, koji je u Banjaluci gostovao i 2001. godine sa reprezentacijom SR Jugoslavije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC