• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIK: Do posljednje kapi krvi u Bugarskoj!

Autor mondo.ba

Trener Radnika Slavko Petrović i fudbaler bijeljinskog kluba Samir Memišević složni u ocjeni da je bugarski Beroe favorit za prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i obećali borbu Semberaca do posljednje kapi krvi.

 Liga Evrope: Beroe - Radnik Izvor: MONDO

Semberski tim je odradio trening u Staroj Zagori u Bugarskoj, gdje će u četvrtak s početkom u 19.30 časova (direktan prenos RTRS Plus) odigrati prvi evropski meč u klupskoj istoriji.

Na konferenciji za štampu, trener Radnika Slavko Petrović priznao je da je Beroe favorit i da ima kvalitetniju ekipu, ali je ipak izrazio nadu da će Bijeljinci ostati neporaženi.

"Došli smo u Bugarsku da odigramo prvu utakmicu u Evropi, koja je za nas istorijska. Pokušaćemo da damo svoj maksimum u ovom trenutku i nadam se da ćemo uspjeti da ostanemo neporaženi. Pripreme su za oba tima bile jako kratke, praktično i nismo imali ljetnju pauzu, pa se osjeća umor još od prethodnog prvenstva. Međutim, to nije razlog da ne damo maksimum. Ako budemo igrali kao u finalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv Slobode, imamo realne šanse da ostvarimo rezultat koji će nam dati nadu u revanšu", rekao je Petrović.

O rivalu je govorio u superlativu.

"Znamo da nas očekuje jedna ozbiljna i jaka ekipa Beroe, koja nije slučajno trećeplasirani tim Bugarske i sigurno ćemo biti na velikim iskušenjima, ali nadam se da ćemo uspjeti sve to da prebrodimo i na kraju ostvarimo povoljan rezultat".

Štoper Semberaca Samir Memišević takođe je svjestan da je "rejting" Beroe mnogo viši, ali i slikovito objasnio način na koji će Radnik igrati protiv bugarskog kluba.

"Očekuje nas teška utakmica protiv Beroe, ali mi nismo došli džabe ovdje već smo stigli da pokažemo da znamo igrati fudbal. Domaćin jeste favorit na papiru, ali mi možemo da obećamo borbu do posljednje kapi krvi kao što je to bio slučaj u oba takmičenja u BiH, gdje smo ostvarili istorijski uspjeh".

Meč između Beroe i Radnika igra se u četvrtak u 19.30, a revanš je zakazan za 7. juli na Gradskom stadionu u Banjaluci (18 h).



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC