• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIK: Zašto ne bismo prošli Bugare?

Autor mondo.ba

"Nismo bili favoriti ni u finalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv tuzlanske Slobode, pa smo slavili. Zašto sada iz ovog dvomeča ne bismo izašli kao pobjednici", kaže trener semberskog tima.

 Liga Evrope, kvalifikacije, Beroe - Radnik Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaleri Radnika otputovali su u utorak u Bugarsku, gdje će dva dana kasnije protiv Beroea od 19.30 časova igrati prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope i debitovati na međunarodnoj sceni.

Trener semberskog kluba Slavko Petrović nije želio da se unaprijed opravda za eventualni neuspjeh, ali je prednost ipak dao bugarskom timu.

"Iako je ekipa iz Stare Zagore kvalitetnija od nas nadam se da možemo ostvariti povoljan rezultat. Za nas bio idealan bio neriješen rezultat sa datim golom, recimo 1:1. Optimista sam po prirodi i vjerujem da će mi se to isplatiti. Nismo bili favoriti ni u finalu Kupa Bosne i Hercegovine protiv tuzlanske Slobode, pa smo slavili. Zašto sada iz ovog dvomeča ne bi izašli kao pobjednici", rekao je Petrović banjalučkom "Glasu Srpske".

Po njemu najvažnije će biti da se izdrži početni pritisak Bugara.

"U želji da dođu do prednosti sigurno će od starta krenuti silovito. Tu je možda i naša šansa da eventualno nekim kontranapadom dođemo do gola. Najvažnije je da ostanemo maksimalno skoncentrisani svih 90 minuta".

Ovogodišnje pojačanje Radnika Velibor Đurić je igrač sa najviše međunarodnog iskustva, budući da je u svojoj karijeri do sada u više navrata nastupao u UEFA takmičenjima.

"Za protivnika smo dobili jaku i kvalitetnu ekipu Beroe, koja u svojim redovima ima nekoliko veoma dobrih igrača. Po našim saznanjima jači dio tima im je odbrana, tako da mogu reći da nas očekuje izuzetno težak dvomeč. U ovih 15-ak dana smo radili veoma naporno i uvjeren sam da će svaki igrač dati svoj maksimum kako bi izborili prolaz u drugi krug", izjavio je Đurić.

Uz Semberce će na stadionu u Staroj Zagori, koji prima 12.128 gledalaca biti i pedesetak najvatrenijih pristalica Radnika, koji će na putu krenuti u četvrtak rano ujutro iz Bijeljine.

Revanš susret igra se u četvrtak 7. jula na Gradskom stadionu u Banjaluci od 18 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC