• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Ako prvi damo gol...

Autor mondo.rs

"Moramo da povedemo, da prvi damo gol, ako bude 1:0 ili 2:0 možemo da ih stignemo. Samo ne smemo da primimo gol", poručuju Novosađani pred put u Holandiju.

 VOJVODINA: Ako prvi damo gol... Izvor: MN PRESS

Šanse Vojvodine u revanšu protiv AZ Alkmara su minimalne, ali postoje.

Poraz u prvom meču na domaćem terenu od 3:0 ne znači i automatsku eliminaciju, ali znači da su šanse poraženog tima u revanšu vrlo male. Fudbaleri Vojvodine suočavaju se sa sjajnim protivnikom, minusom od tri gola razlike, gostujućim navijačima, ali uprkos minimalnim šansama – onaj tračak nade ipak postoji.

Tako je govorio Nenad Lalatović posle prvog meča, a isto je poručio i njegov pomoćnik Dragan Šarac na konferenciji za medije pred odlazak u Holandiju.

"Videli smo da je to kvalitetan tim, jaki su na svim pozicijama. Videli smo sada i na gostovanju Utrehtu, gde su pobedili, da su odlična ekipa. Mi nismo u prvom meču zaslužili tako visok poraz, a surovo smo kažnjeni za promašaje. Idemo tamo da ostvarimo što bolji rezultat i želimo da pobedimo. Pokušaćemo da stignemo tri gola razlike", poručio je Dragan Šarac.

Ne može bez povreda

Nikola Trujić je u meču sa Čukaričkim obnovio povredu zadnje lože, pa je iz igre morao već posle pet minuta fudbala. Biće deset dana van terena, a osim njega Nenad Lalatović neće moći da računa ni na Uroša Stamenića

AZ Alkmar je u prethodnih četiri od pet pokušaja bio učesnik grupne faze Lige Evrope, a u dva navrata igrali su i četvrtfinale ovog takmičenja.

"Mislim da smo ostvarili naš cilj u Evropi, onaj koji smo na početku sezone i zacrtali. Naišli smo na težeg protivnika, a u goste ne idem da se branimo. Pokušaćemo da ih napadnemo i stignemo tri gola".

Kako?

"Moramo da povedemo, da prvi damo gol, ako bude 1:0 ili 2:0 možemo da ih stignemo. Samo ne smemo da primimo gol. Mislim da smo dobravili dobru atmosferu i znamo da će oni igrači koji budu igrali dati maksimum u Holandiji", zaključio je on.

Meč AZ-a i Vojvodine igra se u četvrtak od 20 časova na stadionu "AFAS" u Alkmaru.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC