• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilić ih poslao na večeru, našao ih pijane u 7.00!

Autor mondo.rs

Menadžer Vest Hema, u želji da starim trikom reši probleme u ekipi, poslao je fudbalere na zajedničku večeru, a trojica su uslikana u pijanom stanju kako se deru na golubove. U 7 ujutru.

Sezona 2016/17 bila je sezona velikih očekivanja kada je Vest Hem u pitanju.

Ili možda još jeste, nismo sigurni.

Jedan od najpopularnijih engleskih klubova, posle serije mučnih sezona, uglavnom borbe za opstanak, ispadanja i vraćanja u Premijer ligu, prošle sezone pod vođstvom menadžera Slavena Bilića boravio je u vrhu, pobeđivao najbolje timove i izborio Evropu.

"Ajronsi" su se oprostili od "Apton Parka", preselili na novi, skuplji, veći, moderniji "Olimpijski stadion", potrošili 62,3 miliona evra na nove igrače, pripremali igrajući protiv najvećih evropskih klubova u pripremnom periodu, ali onda su počeli problemi.

I, ne završavaju se do dana današnjeg!

Rumunska Astra Đurđu eliminisala je skup tim Vest Hema u kvalifikacijama za Ligu Evrope i to pobedom od 0:1 u Londonu, Bilićev sastav poražen je na otvaranju Premijer lige u londonskom derbiju golom u finišu utakmice kojim je Čelsi poveo 2:1, a na Stamford bridžu teško se povredilo najskuplje pojačanje ekipe ove sezone, Andre Aju.

Posle teško izvojevane pobede nad Bornmuton od 1:0, usledila su četiri poraza u nizu u Premijer ligi, od kojih su dva upisana na novom stadionu u mečevima sa Votfordom (2:4) i Sautemptonom (0:3), a klub je u paničnoj potrazi za Ajuovom zamenom angažovao ne baš pouzdanog napadača Juventusa, Simonea Zazu, ugovorio ozbiljnu cenu otkupa na kraju sezone i, posle dve-tri nedelje bio primoran da raskida pozajmicu kako ne bi zaista morao da plati preko 25 miliona evra, s tim da je pozajmica već koštala pet milione...

Ali, to nije bilo sve!

So na ranu Biliću, bivšem igraču Vest Hema, o čijoj se smeni već govori, dosula su dvojica prvotimaca kluba, koji kao da su tražili da budu kažnjeni ili suspendovani. Iako su osvojili, zajedno sa saigračima, tri od 18 mogućih bodova u ligi do sada, uvek problematični Endi Kerol i golman Daren Rendolf pomislili su da je ludi izlazak koji će se završiti "zdravim obrokom" u ranim jutarnjim časovima, u Mekdonaldsu, upravo ono što im je sada potrebno.

Znajući da će ih prepoznati i navijači iz drugih delova planete, a ne oni iz Londona, povređeni Kerol i Rendolf zloupotrebili su dozvolu koju su dobili za izlazak u ponedeljak uveče i, nakon što su odveli igrače u italijanski restoran u četvrci Kingsbridž, nastavili su sa provodom i u sitne sate.

Kerolovi pratioci na Twitteru imali su uvid u njegove "pripite" izjave u 3, 4, pa i 5 ujutru, a kao i obično, posle ludog provoda u noćnom klubu, Kerol i Rendolf, kojima se u međuvremenu pridružio i još jedan povređeni igrač Eron Kresvel, uslikani su kako viču na ptice ispred Mekdonaldsa rano ujutru.

Autor fotke tvrdi da su bili "pijani kao letve" i da su uslikani u utorak u 7 sati ujutru.

Twitter Embed Code



Posle ovog tvita, klub je pokrenuo istragu, a ako se dokaže da su tačni, očekuje ih kazna – videćemo kakva.

Sve u svemu, Bilić na startu druge sezone u istočnom Londonu ne drži baš situaciju pod kontrolom i pitanje je dokle će temperamentni tandem suvlasnika kluba, Dejvid Saliven/Dejvid Gold, imati strpljenja za ovu seriju kikseva, gafova i incidenata.

Čak i jedna pozitivna ideja, kakvu treneri često upražnjavaju kada je ekipa u krizi, o "team buildingu" i rešavanju problema na zajedničkim večerama bez prisustva stručnog štaba, pretvorila se u priču dana u Londonu i šire.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC