• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega u igri za FIBA Evropa kup

Autor mondo.rs

Koliko je realno da tim Dejana Milojevića ostaje u Evropi? Pitaju se i drugi.

 Mega u igri za FIBA Evropa kup Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Mega Leks neće nastaviti takmičenje u FIBA Ligi šampiona i od tog takmičenja oprostiće se u sredu, utakmicom protiv Tenerifa u Sremskoj Mitrovici (20.30 TV Arena sport).

Ipak, postoji opcija prema kojoj bi ekipa Dejana Milojevića mogla bi da nastavi sezonu u Evropi, ali u FIBA Evropa kupu.

Da bi se to dogodilo, Mega bi morala da da završi kao najneuspešnija petoplasirana ekipa, šestoplasirana ili jedna od dve najbolje sedmoplasirane iz pet grupa FIBA Lige šampiona.

Uoči utakmice protiv španskog tima, Milojevićev tim je pretposlednji (sedmi) na tabeli svoje grupe, sa istim skorom kao i poslednjeplasirani Mornar - 4:9.

Tabela izgleda ovako: Tenerife 10-3, Avelino 9-4, Strazbur 8-5, Juventus 8-5, Ostende 5-8, Cibona 5-8, Mega Leks 4-9, Mornar 4-9.

"U goste nam dolazi lider naše grupe i jedan od favorita za osvajanje takmičenja. Pored Lige šampiona, Tenerife igra sjajno i u ACB ligi gde su trenutno na drugom mestu, što je još jedan dokaz njihovog kvaliteta. U odnosu na meč u Španiji gde smo bili 'u igri' do poslednjih 5 minuta meča, sada verujem da se nalazimo u boljoj formi, što pokazuju i naše igre u poslednje vreme", rekao je Milojević u najavi utakmice.

"Gosti su svakako veliki favoriti na ovom meču. Mi iako nemamo šanse za prolaz dalje, a za plasman FIBA Evrokup zavisimo i od drugih rezultata, svakako ćemo dati sve od sebe da pružimo kvalitetnu igru i da zabeležimo pobedu, sa kojom bi imali šanse da nastavimo našu evropsku priču", dodao je trener Mega Leksa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC