• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor se još čeka:Ima kandidata, ne i razgovora

Autor mondo.rs

Goran Bunjevčević poručio fudbalskim "dušebrižnicima" da budu strpljivi jer FSS traži pravog čoveka za selektora mlade reprezentacije, kao i da prvo mora da se izjasni predsednik Slaviša Kokeza

Mlada fudbalska reprezentacija i dalje nema selektora. Posle iznenadnog odlaska Tomislava Sivića uoči Nove godine, klupa "orlića" ostala je upražnjena. Dva meseca kasnije i dalje se ne zna ko će preuzetu reprezentaciju koja je izborila nastup na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, od 16. do 30. juna.

Iako je još početkom godine saopšteno da već postoji krug kandidata za mesto selektora "orlića", konkretni koraci još nisu preuzeti.

"Sportski sektor pripremio je predlog za novog selektora, ali ne želi javnu polemiku sve dok se ne izjasni i predsednik FSS Slaviša Kokeza", izjavio je za "Politiku" Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS.

Bunjevčević i Kokeza juče su održali sastanak, pa se očekuje da bi uskoro moglo i konkretno da se dela, odnosno da počnu razgovori sa kandidatima za selektora mlade reprezentacije.

Iako je nedavno "procurela" vest da bi na klupu "orlića" mogao da sedne Nenad Lalatović, Bunjevčević kaže da to nije istina.

"Zaista ne znamo ko su ti ljudi koji na ovakav način plasiraju obične laži kada je reč o novom selektoru mladih. Istina je da do sada niko od nas nije razgovorao ni sa jednim kandidatom. Zajedno sa predsednikom FSS razgovaramo o najboljem mogućem rešenju. Naravno da znamo kakav nam je stručnjak u ovom momentu potreban. Postoje imena o kojima razmišljamo i to mora biti prava fudbalska ličnost koja će povesti naše igrače u Poljsku da ostvare što bolji rezultat. Takođe, to mora biti selektor koji će predvoditi mlade u novom ciklusu kvalifikacija za završni turnir prvenstva Evrope 2019. godine. Dakle, neka fudbalski 'dušebrižnici' malo sačekaju, neka budu strpljivi, FSS će doneti najbolje rešenje", poručio je Bunjevčević.

Bilo kako bilo, činjenica je da je vremena sve manje i da bi čelnici FSS morali brzo da reaguju, budući da su već zakazane prve provere "orlića" uoči EP u Poljskoj. Mlada selekcija Srbije igraće 24. marta prijateljsku utakmicu protiv Švedske u Marbelji, a četiri dana kasnije će odmeriti snage i sa Slovačkom u Senecu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC