• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pola" svijeta u Banjaluci: Dolazi i Stjepanović!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Na 10. Međunarodnom plivačkom mitingu "Banjaluka open" koji će biti održan 27. i 28. maja na Gradskom olimpijskom bazenu učestvovaće plivači iz brojnih država, a osim takmičara iz Evrope nastupiće i plivači iz Amerike, Kanade i Letonije.

Željko Panić, predsjednik Plivačkog kluba Olimp, organizatora mitinga, rekao je da se na ovom događaju godinama okupljaju takmičari učesnici olimpijskih igara i drugih značajnih takmičenja.

Prema njegovim riječima, na miting će doći kompletna reprezentacija Srbije na čelu sa Velimirom Stjepanovićem i Čabom Silađijem, koji će doći 15 dana prije turnira - na pripreme.

Promoteri ovogodišnjeg Plivačkog mitinga su članovi banjalučkog PK Olimp, Nikola Bjelajac i Adi Mešetović, koji su ispunili normu za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Budimpešti.

Održana je i prva sjednica Organizacionog odbora za ovaj plivački miting, a predsjedavao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

"Očekujemo još jedan sjajan događaj u našem gradu. Riječ je manifestaciji na koju sa zadovoljstvom dolaze takmičari sa svih strana i gdje se postižu odlični rezultati, i na kraju gdje Banjaluka pokazuje uspješno domaćinstvo ovakvog događaja", rekao je Radojičić.

Podsjetimo, Stjepanović je prije dvije godine bio promoter banjalučkog plivačkog mitinga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC