• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokan neće na Vembli, tamo će Jap Stam

Autor mondo.rs

Sreća je, ovaj put, bila na strani Holanđanina...

Sjajni Ali al Habsi, iako u 36. godini života, i dalje poseduje odlične reflekse. Iskusni čuvar mreže demonstrirao ih je više puta u utorak uveče i omogućio Redingu da se 27. maja na Vembliju bori za mesto u Premijer ligi.

Da li protiv Hadersfilda ili Šefild Vednzdeja, koji su u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Čempionšipa odigrali bez golova, saznaćemo u sredu, ali definitivno je da naredne sezone u najjačem rangu engleskog fudbala neće biti Fulama.

Nažalost, pošto na klupi londonskog kluba sedi Slaviša Jokanović...

Bivši reprezentativac naše zemlje nije uspeo sa svojim igračima da eliminiše Reding, pošto je posle 1:1 na domaćem Krejven kotidžu, usledio poraz u revanšu - 0:1.

Strelac odlučujućeg gola bio je Jan Kermorgant iz penala u 50. minutu, dosuđenog posle igranja rukom Kalasa. Pitanje je, međutim, da li je sudija Martin Etkinson ispravno postupio u toj situaciji, pošto je bilo obostranog povlačenja, a zatim i dodirivanja lopte rukom.

Ogromne zasluge za plasman Redinga u finale plej-ofa ima i sjajni golman Ali al Habsi, imao nekoliko izvandrednih odbrana u oba poluvremena.

Ovaj rezultat je, za sada, najbolji učinak nekadašnjeg holandskog štopera Japa Stama u samostalnoj trenerskoj karijeri, koja je poput Jokanovićeve, tek na početku pa je moguće da ćemo njihove duele tek gledati u najjačim evropskim ligama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC