• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tuča u Zadru, Torcida protiv Ultras Levski

Autor mondo.rs

Hrvatski i bugarski mediji oprečno o neredima u Zadru, uoči utakmice Hajduka i bugarskog Levskog u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Privedeno 20-ak navijača Levskog.

Dok hrvatski mediji pišu o tome da su bugarski huligani izazvali nerede, bugarski, pak, navode da su njihove navijače napali hrvatski huligani.

Pojedini bugarski mediji objavili su i fotografije zapaljenog automobila kojim su navijači Levskog iz Sofije, došli na meč protiv Hajduka iz Splita u Dugopolju u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica se igra u Dugopolju (blizu Splita), jer se na "Poljudu" organizuje muzički ULTRA festival. Igralište u Dugopolju ima kapacitet tek nešto veći od 5.000 gledalaca.

U tuči je teže povređen bugarski državljanin, koji je udaren flašom u glavu.

Zadarska policija je privela dvadesetak navijača Levskog, koji su u sredu uveče, kako navode hrvatski mediji, "provocirali sukobe po gradu", a sukob hrvatskih i buigarskih huligana se "ne dovodti u vezu sa paljenjem automobila bugarskim državljanima".

Zadarska policija je izvestila da su napadnuti Bugari, starosti od 28 do 32 godine, a huligani su im ubacili pirotehničko sredstvo u automobil marke BMW, čime su izazvali požar u unutrašnjosti vozila, navode hrvatski mediji.

Bugarski mediji prenose fotografiju "navijača" Levskog sa društvenih mreža, kako se provode u Zadru.


Inače, ultrasi Levskog su u dobrim odnosima sa "navijačima" zagrebačkog Dinama i najavljeno je da će ih podržati na tribinama u Dugopolju. Zanimljivo, ova bugarska navijačka grupa za idole ime generala vojske Republike Srpske Ratka Mladića, kome se sudi u Hagu, Željka Ražnatovića-Arkana...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC