• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KARPOŠ: Svi znaju da BANDA vodi ABA ligu!

Autor mondo.rs

Predsednik Karpoša oštro udario po čelnicima ABA lige i postavio pitanje da li je normalno takmičenje vodi čovek koji je na čelu dva kluba.

 Ognjen-Dedic-Karpos-ABA-Nebojsa-Covic Izvor: MN PRESS

Još nije zvanično odlučeno da li će se igrati Druga ABA liga, a već se napravio problem. Doduše, on je nastao u Makedoniji.

Regionalno takmičenje uputilo je poziv Karpoš Sokolu za učešće u Drugoj ABA ligi, a na njega je više nego burno reagovao čelnik kluba Ognjen Dedić. Predsednik Karpoša, u izjavi za makedonske medije, osuo je paljbu po čelnicima regionalnog takmičenja, a najviše po Nebojši Čoviću i Mladenu Veberu.

"Svi znaju da postoji banda koja vodi ligu, čine je FMP, Zvezda, Budućnost, Cedevita i Olimpija. Da li je normalno da funkciji predsednika ABA lige obavlja čovek koji vodi dva kluba u istom takmičenju i koji nije isplatio osam plata svojim igračima?", pita se Dedić.

"Druga ABA liga" kreće ove jeseni!?


Prvi čovek Karpoša smatra da su on i njegov klub prevareni i da je ove sezone trebalo da igraju u najjačem takmičenju, koje su prošle sezone izborili na terenima ABA lige, ali ne i kroz makedonsko prvenstvo.

"Govorili su nam da ćemo igrati u ABA ligi ako ne ispadnemo, ali sada vidim da je to bila prevara, da je njihov cilj bio samo da uzmu pare i šutnu nas. Direktor Lige Krešimir Novosel je poltron koji ne može da napravi ništa bez konsultacija sa moćnicima. Isto se odnosi i na sportskog direktora Žarka Čabarkapu. Njih dvojica sede u skutima Mladena Vebera iz Cedevite i Nebojše Čovića iz Crvene zvezde", besno je nastavio.

Dedić podseća da je prošle sezone učešće u ABA ligi platio 150.000 evra.

"Naš kvalitet dokazaćemo u FIBA Ligi šampiona, takmičenju koje drži do standarda i koje nema lokalne šerife koji zaslužuju da nastave da žive u kanalizaciji. Čelnici ABA lige misle da su našle ovcu za šišanje od koje su uzeli 150.000 evra, koliko smo platili 'vajld kard' prošle sezone", regignirano je završio Ognjen Dedić.





Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC