• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidanova tika-taka i Ramosovo pomračenje uma

Autor mondo.rs

Kapiten Reala uspeo je dva puta da zasluži isključenje u utakmici u kojoj je njegov tim imao 0:2 već od 22. minuta. Real dao gol u akciji u kojoj je razmenjeno 44 pasa, što se nije dogodilo od sezone 2005/06 u La Ligi.

Šampioni Evrope i Španije, nakon što su u tri utakmice sa Mančester junajtedom (2:1) i Barselonom (8:1 ukupno) na startu sezone osvojili (još) dva trofeja, pobedom su počeli i La Ligu.

Na mestu gde je Zinedin Zidan prvi put kao trener vodio Real Madrid, ove nedelje uveče pred 27.270 gledalaca, "kraljevići" su nastavili tamo gde su stali prošle sezone.

U 1. kolu Primere na "Rijazoru": Deportivo - Real 0:3 (0:2), uz lepu igru i atraktivne golove gostijum, ali i preveliki broj prilika koji je dopušten sastavu iz A Korunje.

Pre svih, obrukao se Florijan Andone koji je promašio dva zicera pri rezultatu 0:0, i to kada je bio oči u oči sa Kejlorom Navasom, a neverovatne reakcije mete Barnlija nastavljene su i u drugom poluvremenu i kulminirale neiskorišćenim penalom u 89. minutu. I tada je Navas bio bolji u ovom malom rivalstvu.

RMD
Izvor: YouTube



Zidanov tim u narednom kolu dočekuje Valensiju bez Ronalda i Ramosa...

Na ubedljivu pobedu, koju je nagovestio Garet Bejl reakcijom na jak udarac Luke Modrića u 10. minutu, a potvrdio Kasemiro pogotkom u 22. minutu u akciji u kojoj su gosti razmenili 44 dodavanja (rekord Primere od sezone 2005/06), senku je bacilo ponašanje kapitena Reala, Serhija Ramosa, koji je isključen u 92. minutu, punih 40 minuta nakon što je morao da bude isključen.

Iako je bio sasvršeno svestan da je ludilo na "Kamp nou" stadionu, kada je odgurnuo sudiju, najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo platio suspenzijom sa pet utakmica (a ovo mu bila tek druga), Ramos je u 53. minutu pri rezultatu 0:2 odgurnuo Fabijana Šara rukom po licu i za to zaradio samo opomenu od sudije Gonzalesa Gonzalesa.

Kao da je želeo da i sam bude suspendovan, Ramos je u 92. minutu napravio novi jak prekršaj, ovog puta pri rezultatu 0:3 i naterao arbitra da ga pošalje na teren koji sekund pre ostalih.

Između dve žute minute fantastičnog defanzivca, kakav je Ramos, Real je u 62. minutu odigrao još jednu tika-taka akciju koju je na asistenciju Bejla u 0:3 pretvorio Toni Kros.

Inače, Bejl je treću sezonu zaradom postigao prvi gol Reala u Primeri (evo svih rezultata i strelaca 1. kola).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC