• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Seltik se stidi ovog huligana, ali...

Autor mondo.rs

...to verovatno neće mnogo umanjiti kaznu koju se sprema da izrekne UEFA.

Rezultat 0:5 sa uvek prepunog "Seltik parka" nije najgore što je moglo da zadesi menadžera škotskog prvaka Brendana Rodžersa i ostale u klubu.

"Kelti" će s nestrpljenjem čekati vesti iz Niona narednih dana nakon što je UEFA, sasvim očekivano, otvorila postupak protiv ovog kluba zbog incidenta koji je napravio jedan od navijača kada je utrčao na teren tokom utakmice sa Pari Sen Žermenom i pokušao da udari mladu zvezdu gostujućeg tima, Kilijana Mbapea.

Mbappe
Izvor: YouTube



Huligan je iskoristio pauzu između trećeg gola "svetaca" i četvrtog izvođenja lopte s centra igrališta da pobegne redarima i zatrči se prema Mbapeu s namerom da ga udari, u čemu na kraju nije uspeo.

Dok su ga izvodili s terena, najveći deo navijača Seltika zviždao je čoveku koji je završio u policijskoj stanici, međutim to bi mogla da bude samo blaga olakšavajuća okolnost u postupku kakav UEFA ne vodi prvi put protiv kluba iz Glazgova.

"Reakcija publike rekla vam je sve što želite da znate o ovom incidentu i kako pravi navijači Seltika vide sve ovo", rekao je Rodžers posle utakmice, dok je njegov kolega na drugoj strani, trener PSŽ-a Unai Emeri, prokomentarisao samo da je za mladog Mbapea ovo jedno od brojnih iskustava u nizu u njegovoj nameri da postane veliki fudbaler.

Seltik će do kraja prve faze dočekati još Anderleht i Bajern... Pitanje je da li će u oba slučaja imati podršku navijača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC