• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Računi se svode u decembru i maju

Autor mondo.rs

Sportski direktor "čvrsto veruje" da će ekipa Partizana proći grupu Lige Evrope. Status Miroslava Đukića ne dovodi se u pitanje.

 Iliev: Računi se svode u decembru i maju Izvor: MN PRESS

Poraz od kijevskog Dinama, posle vođstva od 2:0, svakako je bolan, ali idu nove utakmice, u kojima valja ispravljati greške i stići do boljih rezultata, koji će zalečiti rane od četvrtka.

Ivica Iliev zamolio je navijače Partizana za strpljenje.

"Računi se svode u decembru, na kraju grupne faze Lige Evrope, a u našem prvenstvu u maju. Do tada bih sve pristalice Partizana zamolio za podršku i strpljenje. Prihvatam svaku kritiku, ima dosta osnovanih, ali trebalo bi shvatiti da je ovo period sazrevanja. Ja i dalje čvrsto verujem da ćemo proći grupu", rekao je sportski direktor crno-belih za "Večernje novosti".

On smatra da je Partizanov napad za svaku pohvalu i da je to pečat trenera Miroslava Đukića, ali da ekipa nema dobar mentalitet posle primljenog gola.

"Neke situacije se dešavaju po automatizmu, pad u igri je bio nenormalan. Ali, draže mi je i da izgubimo na ovakav način, jer smo još jednom pokazali da možemo da igramo sa najboljima, nego da smo izgubili 1:0 ili 2:0 bez ikakvog otpora. Ovo su porazi iz kojih mora da se uči, da se korigujemo i podignemo na viši nivo".

Iliev je naglasio da Đukićev status u klubu nije bio tema na sastancima u petak.

"Stojim iza svog trenera. Nemamo uvek iste ideje ni oko vođenja tima, igrača koji bi trebalo da igraju, niti oko izmena, ali svaku opširniju analizu ostavljamo za sebe, to je nešto što nije za javnost. Malo ko će posle ovakvog raspleta da se seti i kaže da je, recimo, u prvom poluvremenu napadački viđena sva Đukićeva genijalnost".

Na redu je duel sa Čukaričkim, u nedelju, u nadi da se na stadionu u Humskoj 1 ove sezone neće više igrati bez gledalaca.

"Ne mogu da se otmem utisku da pred punim stadionom sigurno ne bismo izgubili od Dinama posle 2:0 na poluvremenu", kaže za "Novosti" Ivica Iliev.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC