• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik "diskvalifikovao" Vujoševića!

Autor mondo.ba

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za "Novosti" da je Duška Vujoševića diskvalifikovao za cijeli život.

 Milorad Dodik: Duška Vujoševića sam diskvalifikovao za cijeli život! Izvor: MN PRESS

Dvojica velikih navijača Partizana i ljubitelja košarke Milorad Dodik i Duško Vujošević su se razišla zbog politike!

U intervjuu za "Novosti" Dodik je na pitanje da li ga je razočarao Vujošević izjavama da su Srbi krivi za rat u BiH, odgovorio:

"Naravno, i ljudski, ali i na svaki drugi način. Ako je ikada trebalo da se prestane da se bavi košarkom, to je sad. Ne želim mu ništa loše, ali zašto je, da bi održao svoju bijednu i podaničku poziciju u Sarajevu, kazao tako nešto? Nakon te izjave za mene je diskvalifikovan za cijeli život", rekao je Dodik beogradskom dnevniku.

Podsjetimo, selektor košarkaša Bosne i Hercegovine je izjavio "Nedeljniku" da su "Srbi kao najbrojniji narod u bivšoj Jugoslaviji i najodgovorniji za njen raspad".

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Ja sam bio za Jugoslaviju i bio sam za svakog za koga sam mislio da se bori za Jugoslaviju. Međutim, brzo se pokazalo da to nije bilo tako, da se vojska povlačila na granice Velike Srbije. Naravno, krivice ima na svim stranama, ali s obzirom na to da je Srbija bila najmnogoljudnija i da je kontrolisala vojsku, ipak najveću odgovornost za te ratove ima Srbija. Nešto veću od ostalih. Pogotovo kada je u pitanju Sarajevo koje je toliko bombardovano kako bi se tu koncentrisala bosanska vojska, da bi mogle da se oslobađaju druge teritorije. Kao da smo osvajali Albaniju. Pa to je bila naša zemlja, Jugoslavija. Šta smo onda osvojili?", rekao je Vujošević.

Bajić: Vujošević me razočarao!

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Partizan

Apsolutno Dule u pravu, bas kao sto ce Bošnjaci biti najviše krivi za eventualni raspad BiH.

srdjan

vujosevic je rekao potpunu istinu

Bravo

Bravo, bravo, bravo Milorade. To jedino ti smijes reci. U Beogradu vode polemiku i blizi su stavu da je on u pravu imajuci u vidi da je bio i trener jednog od dva plemenska kluba za njih je to dovoljno da kazu da je u pravu sta god kaze.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC