• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda za mir u kući

Autor mondo.ba

Veoma važna pobjeda Igokee pred duel sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Nakon devet kola u regionalnoj ABA ligi, košarkaši Igokee nalaze se u gornjem dijelu tabele sa četiri pobjede i pet poraza.

Tim Dragana Bajića večeras je u Laktašima porazio Cibonu 63:57 i tako vratio mir u kuću, nakon što su "igosi" u pet prethodnih utakmica ostvarili samo jedan trijumf.

Sjajan start sezone kao da je uspavao Aleksandrovčane, pa je uslijedio period loših partija i rezultata. Ipak, bh. šampion večeras je bio pravi i zabilježio važnu pobjedu pred gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu u 10. kolu.

"Prvo bih čestiao svojim momcima na bitnoj pobjedi, sigurno nam je dala neki mir i sigurnost. Utakmica je bila jako psihološki teška, ali moram pohvaliti našu odbranu koja je bila na visokom nivou protiv ekipe koji ima jako kvalitetne pojedince. Kontrolisali smo defanzivni skok, međutim imali smo dosta grešaka usljed težine utakmice. Imali smo šansu da ranije prelomimo utakmicu, ali eto ušli smo u egal završnicu, gdje smo bili snalažljiviji i zasluženo smo slavili", istakao je nakon meča Bajić, a prenosi zvanična stranica ABA lige.

...
Izvor: YouTube

Marko Ljubičić potvrdio je riječi trenera.

"Mnogo teška utakmica, mnogo nervoze i mnogo nekih ne tako dobrih odluka s naše strane, ali je ovo pobjeda koja donosi mir u kući. Sigurno da ćemo se dobro pripremiti za sljedeću utakmicu, koja nas očekuje tek za dvije nedjelje."

Igokea će tako na odmor pred reprezentativnu pauzu otići u dobrom raspoloženju, što se ne može reći za Zagrepčane.

"Čestitam ekipi Igokee. Kontrolisali su utakmicu tokom cijelog susreta., mi smo uložili silan napor da dođemo do izjednačenja, tu smo izgubili snagu za 'last touch'. Sigurno da je tome doprinijela i povreda Marka Tomasa i nadam se da nije strašna. Čestitao bih na kraju i svojim momcima koji su ponašali baš onako kako ja želim da se oni ponašaju na terenu. Problema ima, ali treniraćemo i rješavaćemo probleme u hodu, samo da moji momci nastave ovako da ulaze u utakmice", rekao je trener Cibone Ante Nazor.

Uprkos odličnoj partiji i 21 ubačenim poenom, Luka Žorić i saigrači morali su čestitati rivalu na pobjedi.

"Odigrana je dobra utakmica u Laktašima, sigurno nam fali još nekih detalja, ali mislim da smo bili na dobrom putu sa željom, voljom i dobrim dijelom utakmice smo igrali onako kako bi trebali ubuduće da igramo. Žao mi je što smo izgubili na kraju, bili smo u dobroj šansi da dobijemo utakmicu. Čestitam ekipi Igokee na zasluženoj pobjedi", poručio je Žorić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC