• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeste fraza, ali je i tačno: Zvezda dobila igrača!

Autor mondo.rs

Za navijače je slaba uteha kada se konstatuje da je "izgubljena utakmica, ali 'dobijen' taj i taj". U ovom slučaju to zaista jeste tako.

 Baskonija Zvezda Dejan Davidovac 7 poena VIDEO Izvor: MN PRESS

Ako navijači nešto ne vole da pročitaju, to je konstatacija da je "ekipa izgubila utakmicu, ali 'dobila' tog i tog pojedinca".

Jeste izlizano, jeste slaba uteha za zvezdaše koji iz nedelje u nedelju čekaju treći podvig renoviranog tima u Evroligi, ali jeste i tačno - u porazu Crvene zvezde od Baskonije u opet praznjikavoj "Areni", ostvarena je i jedna "mala" pobeda koja bi mogla da dobije na značaju kako sezona bude odmicala.

U narednom kolu crveno-beli gostuju Real Madridu, posle čega sledi duel sa Efesom u Beogradu, 8. decembra.

A, to je igra Dejana Davidovca, koji je za deset minuta na parketu u četvrtak uveče skrenuo pažnju na sebe "olaraund" partijom koja bi mladom treneru, Dušanu Alimpijeviću, mogla da posluži kao dokaz da u 22-godišnjem i 206 centimetara Zrenjanincu ima igrača kadrog za duele sa evroligaškim vedetama na poziciji krila.

"Stigli smo ih, i lako su nam dali neke zicere, a mi smo promašili. Dali su nam neke trojke i to je prelomilo. Ovo su utakmice koje prelama neka stvar, jedan šut, jedan skok tako da mislim da su ovog puta prelomili neki laki poeni na kraju i Timine (Janis) trojke", rekao je Davidovac posle utakmice.



Šampion Srbije nalazi se u seriji od pet poraza i sa skorom 2-7 deli poslednje mesto sa turskim Anadolu Efesom. Crveno-beli u sledećem kolu gostuju Realu u Madridu.

"Težak poraz za nas, imali smo šansu da pred domaćom publikom pobedimo i vratimo se na neki pobednički kolosek što se tiče Evrolige, i ako nam je prioritet ABA liga što se svakako zna. Imali smo šansu, u prvom poluvremenu smo gubili sa više poena razlike, dok smo u drugom uspeli da nadoknadimo to. Imali smo egal utakmicu i na kraju smo izgubili, nažalost", kazao je on.

Davidovac je na terenu proveo deset minuta i zabeležio sedam poena (1/2 za dva, 1/1 za tri), dva skoka, dve asistencije i po jednu ukradenu i izgubljenu loptu, za indeks uspešnosti 10.

"Ovo mi je prva evroligaška utakmica koju sam igrao malo duže. Igrao sam na pleju, odmarao sam Ročestija (Tejlora). Dobro sam se snašao u smislu da sam imao pored sebe igrače, odnosno još četvoricu igrača koji su me ispratili maksimalno i olakšali mi koliko su mogli. Sve u svemu dobro je bilo", rekao je Davidovac.



On je kazao da mu je drago što je Zvezdinom timu, ali da im još uvek nedostaje iskustvo i dodao da se nada da će njegova ekipa u nastavku igrati sve bolje.

"Treba celoj ekipi veliko iskustvo, mislim da će to vremenom doći. Veliko iskustvo za mene, ovo mi je prva godina i drago mi je što igram. Drago mi je da sam sa ovakvom ekipom, tako da nadam se da će vremenom biti sve bolje", rekao je on.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC