• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SASTAV ZVEZDE: Pešić od starta?

Autor mondo.rs

Čini se da bi Vladan Milojević za utakmicu sa Kelnom mogao da napravi jednu promenu u odnosu na tim koji je igrao u Belorusiji.

 SASTAV ZVEZDE: Pešić od starta? Izvor: MONDO/MARIO MILOJEVIĆ

"Svi su spremni osim Nemanje Radonjića", saopštio je Vladan Milojević novinarima uoči utakmice sa Kelnom.

Utakmice koja će odlučiti ko uz Arsenal iz Grupe H ide u šesnaestinu finala Lige Evrope.

Motiv je, dakle, ogroman. Na satadionu Rajko Mitić u četvrtak od 21.05 očekuje se spektakl na tribinama, a nadamo se i odlična predstava na terenu, sa povoljnim ishodom po srpskog predstavnika.

Povoljan ishod po Crvenu zvezdu je pobeda, koja crveno-belima garantuje evropsko proleće posle dugih 25 godina čekanja, ali i remi, ukoliko Arsenal ne dozvoli BATE Borisovu da osvoji tri boda u Londonu.

Dve opcije odgovaraju ekipi Vladana Milojevića, međutim, dosadašnjim radom u najtrofejnijem domaćem klubu, mladi trener pokazao je da ne kalkuliše.

"Ni u životu ni u sportu", naglasio je Milojević na pitanje da li će njegova ekipa možda osluškivati dešavanja u Londonu i ići na bod.

Imajući to u vidu, mogli bismo da očekujemo i jednu promenu u postavi, gledajući tim koji je počeo pre dve nedelje u Belorusiji.

BATE Borisov je uspeo da odoli napadima (0:0), pa bi Milojević mogao protiv Kelna da osveži ofanzivni red i prvi put u evropskoj utakmici među startere uvrsti Aleksandra Pešića.

Nišlija se nalazi u odličnoj formi, dok Nemanja Milić nije bio mnogo primetan u Borisovu, te bismo na levom krilu, umesto povređenog Radonjića, ovaj put mogli da vidimo Pešića.

Što se tiče ostatka tima, tu promene nisu očekivane. Oni koji izneli najveći teret dosadašnjeg toka grupne faze, trebalo bi i da se u četvrtak bore za evropsko proleće:

Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Donald, Krstičić - Srnić, Kanga, Pešić - Boaći.

Bilo je prethodnih dana dileme hoće li Krstičić biti spreman zbog posekotine koju je dobio iznad zgloba u duelu sa Čukaričkim, ali je iskusni vezista od ponedeljka normalno trenirao, a na terenu se očekuje i Gelor Kanga, koji je odmarao prethodne dve superligaške utakmice.

U odnosu na tim koji je u Nemačkoj pobedio 1:0 golom Ričmonda Boaćija, očekivana postava Zvezde za duel u Beogradu razlikuje se u tri imena.

Krajem septembra počeli su Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić - Donald, Krstičić - Srnić, Kanga, Radonjić - Boaći.

Neka ishod, međutim, bude isti...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC