• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija "potopila" Crnu Goru u Nišu!

Autor mondo.rs

Srbija u Nišu, bez većih problema, stigla do druge pobede u Svetskoj ligi...

 Srbija "potopila" Crnu Goru u Nišu! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vaterpolisti Srbije, bez većih problema, savladali su jednog od najvećih rivala sa praktično svih velikih takmičenja, Crnu Goru, pred oko hiljadu odličnih i bučnih navijača na "Čairu".

"Delfini" su u Nišu pobedili 7:4 (2:0, 2:2, 2:1, 1:1) i tako upisali pobedu u drugom kolu Svetske lige, što je drugi trijumf naših zlatnih vaterpolista koji su prethodno pobedili i Rumuniju (12:3).

Ovom pobedom Srbija je napravila veliki korak ka osvajanju prvog mesta, i plasmanu na završni turnir, a slede nam dva gostovanja u Crnoj Gori i Rumuniji.

"Tvrda utakmica. Pokazalo se da oba tima izmučena teškim kalendarom i klupskom sezonom. Sa druge strane dobar vaterpolo. Dobar završetak ove godine za našu selekciju. Čestitke obema ekipama, federaciji i publici", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Najefikasniji u našem sastavu, u kom nije bilo povređenog Dušana Mandića, bio je Milan Aleksić sa tri gola, dva je dodao Miloš Ćuk, a po jednom su pogađali Stefan Mitrović i Filip Filipović.

Kapiten naše reprezentacije ocenio je da je Crna Gora imala "strašan pristup".

"Očekivan tok igre, stršan pristup Crne Gore, ali znali smo šta da očekujemo od njih. Srećan sam što smo uspeli da dobrom odbranom i ispodprosečnim napadom ostvarimo pobedu. Toliko od nas u Svetskoj ligi. Reč dajemo mlađim snagama, ali tu smo ako zatreba", poručio je Filipović.

Kod Crnogoraca, koji su došli u podmlađenom sastavu bez Radovića, Čučkovića i drugih, pogađali su Ivović, Banićević, Petković i Brguljan.

Bazen Čair. Gledalaca 800. Sudije: Vlašić (Hrvatska), Kun (Mađarska). Igrač više: Srbija 8 (3), Crna Gora 6 (2).

SRBIJA: G.Pijetlović, Lazić, V.Rašović, Ranđelović, Ćuk 2, D.Pijetlović, Ubović, Aleksić 3, Jakšić, Filipović 1, Prlainović, S.Mitrović 1, B.Mitrović. Selektor: Savić.

CRNA GORA: Lazović, Brguljan 1, Banićević, Petković, Radović, Drašković 1, Ukropina, Ivović 1, Spaić, Popadić, Sarić, Kandić. Selektor: Gojković

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC