• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čanak i zvanično na klupi Partizana!

Autor mondo.rs

Nekadašnji košarkaš i pomoćni trener crno-bijelih preuzeo je funkciju šefa stručnog štaba, a predsjednik Ostoja Mijailović najavio dovođenje pojačanja.

 Nenad Čanak novi trener KK Partizan Izvor: MN PRESS

Kao što je i najavljeno odmah poslije smjene Miroslava Nikolića u utorak uveče, novi šef stručnog štaba KK Partizan je Nenad Čanak (41)!

On je poslije sjednice Upravnog odbora na stadionu u Humskoj ulici predstavljen medijima, zajedno sa prvim pomoćnikom Dejanom "Džolijem" Mijatovićem, nekadašnjim trenerom mlađih reprezentativnih selekcija, koji je novo lice u trofejnom klubu.

Mijailović je naveo da je Nikolić, kome je prije nepunih mjesec dana, na istom mjestu, pružio podršku nakon debakla u utakmici Evrokupa protiv Albe, morao da ode jer nije uspio da "stabilizuje rezultate".

Podsjećamo da su crno-bijeli pod vođstvom popularnog Mute doživjeli osam poraza u devet utakmica, a seriju neuspjeha nije uspio da zaustavi ni novi-stari član stručnog štaba Aleksandar Matović, u srijedu protiv Bilbaa.

"Muti želim dobro zdravlje i siguran sam da ćemo pronaći sporazum i dogovoriti se", osvrnuo se Mijailović na činjenicu da je iskusnom strategu uručen otkaz dvije i po godine prije isteka ugovora.

Čanak se prošle sezone već oprobao kao prvi trener Partizana, u periodu kada je Aleksandar Džikić bio bolestan.

"Nenad Čanak će imati punu podršku. Riječ je o mladom treneru, partizanovcu, čiji dolazak je UO jednoglasno prihvatio. Sada nam je potrebna dobra analiza, da vidimo kakvim igračima bi trebalo da se pojačamo", dodao je predsjednik Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC