• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Davidovac zove na Cedevitu: Nema izgovora

Autor mondo.rs

"Već je poznato da uz punu dvoranu igramo sa dodatnom snagom koja nam stiže sa tribina", poručuje univerzalac Crvene zvezde pred derbi kola sa Cedevitom.

 Najava-utakmice-Crvena-zvezda-Cedevita Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Cedevite u ABA ligi veoma važna za njegov tim i pozvao navijače da pomognu igračima na putu ka trijumfu.

"Dolazi nam još jedna utakmica u vrlo napornom ritmu u kome na svaka dva dana izlazimo na parket. Otežavajuća okolnost je i činjenica da po drugi put u teškom rasporedu imamo vanredno kolo Evrolige, a pre i posle toga važne utakmice u ABA ligi. Situacija je opet identična, stiže nam Cedevita, ozbiljan tim sa vrlo ozbiljnim pojedincima", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

"Ovo je izuzetno važna utakmica za nas i nakon svih otežavajućih okolnosti koje sam naveo, pokazatelj da možemo da nađemo put iz teških situacija", dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde sutra u derbiju 16. kola ABA lige dočekuju Cedevitu.

Posle 15 odigranih kola, Zvezda je treća na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 pobeda i tri poraza, a isti skor ima i zagrebačka ekipa na drugom mestu.

"Apelujem na naše navijače i simpatizere da u nedelju napune dvoranu, da nam pruže podršku i da zajedničkim snagama dođemo do važne pobede u ABA ligi", rekao je Alimpijević.

I Dejan Davidovac smatra da je meč protiv Cedevite vrlo važan za njegov tim.

"Moramo da se 'skupimo' nakon ova dva poraza i da dobijemo utakmicu koja nam sledi u nedelju. Očekuje nas težak meč u ovom vrlo teškom rasporedu u kome se trenutno nalazimo, ali nema izgovora, već samo imamo želju da prikažemo dobru igru i da dođemo do važnih bodova", rekao je košarkaš Zvezde.

Davidovac je naveo da bi njemu i saigračima mnogo značila velika podrška navijača.

"Već je poznato da uz punu dvoranu igramo sa dodatnom snagom koja nam stiže sa tribina. I zato pozivam sve naše navijače da dođu u nedelju u dvoranu 'Aleksandar Nikolić' i budu uz nas", rekao je Davidovac.

Utakmica je na programu sutra od 19.00 uz besplatan ulaz na tribine hale "Aleksandar Nikolić".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC