Ubistvo Ivanovića: Oglasio se Tači, Haradinaj ćuti

Autor:

Predsednik Kosova Hašim Tači oštro je osudio ubistvo Olivera Ivanovića, predsednika GI"Sloboda, demokratija, pravda", i pozvao nadležne organe da što pre otkriju okolnosti zločina. Haradinaj se oglasio, ali ne o ubistvu.

0
A- A A+

Oštro osuđujem ubistvo predsednika Građanske inicijative "sloboda, demokratija, pravda" na severu zemlje, Olivera Ivanovića. Pozivam organe za sprovođenje zakona da što pre otkriju okolnosti njegovog atentata i počinioce zločina privedu pravdi, naveo je Tači.

Potresno: Oglasila se supruga Olivera Ivanovića

Takođe, poručio je Tači, pozivam građane svih zajednica na severu zemlje da sarađuju s pravosudnim organima u cilju najbržeg mogućeg rasvetljavanja ovog ubistva.

HARADINAJ NI SLOVO

Za razliku od predsednika, kosovski premijer Ramuš Haradinaj nije se oglasio povodom današnjeg ubistva.

Kako je prenosi portal Kosovolajv360, Haradinaj se oglasio ali da osudi oružanu pretnju pripadniku Kosovske policije tokom akcije "Stop drogama u školama" u Đakovici.

ATENTAT: Ubijen Oliver Ivanović!

Haradinaj je ohrabrio pripadnike Kosovske policije i naveo da treba da preduzimaju sve akcije koje će sprečiti upotrebu i prodaju narkotika za decu.

"Vlada Kosova će ostati posvećena naporima u borbi protiv negativnih pojava i aktivnosti koje ugrožavaju bezbednost i zdravlje građana, posebno dece i mladih u našoj zemlji", naveo je Haradinaj.

Tagovi:

Ostale vijesti