• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaljehon: Vjerujemo u "Skudeto"

Autor mondo.ba

Ofanzivni fudbaler Napolija uvjeren je da bi šampionsku trku mogao da odluči duel njegovog tima i aktuelnog šampiona Juventusa.

Hoze Kaljehon uvjeren je da Napoli ima snage da sačuva prvu poziciju i dođe do toliko željene šampionske titule.

Napolitanci od 1990. godine i ere Dijega Maradone čekaju na treći "Skudeto", a španski napadač, koji je ove sezone postigao šest pogodaka, uvjeren je da bi upravo duel sa aktuelnim šampionom Juventusom mogao odlučiti ko će stići do konačnog slavlja.

"Vjerujemo u 'Skudeto'. Sada dolazi teži dio. Moramo da nastavimo sa radom kao do sada, na vrhu smo i očekujemo da produžimo kvalitetna izdanja do kraja sezone. Mladim igračima govorimo da je najteži dio prvenstva tek pred nama. Biće to utakmice pune naboja", rekao je Kaljehon.

Napoli je trenutno lider, sa bodom prednosti ispred "stare dame".

"Nadamo se da ćemo slaviti na kraju prvenstva. Utakmica sa 'bjankonerima' 22. aprila će definitivno odlučiti. Moramo biti mirni", dodao je iskusni Španac, koji zna kako se osvaja titula, s obzirom da je sa Real Madridom bio najbolji u Primeri 2012. godine.

Kako ističe, trener Mauricio Sari mnogo je uticao na samopouzdanje ekipe i njemu treba svi da zahvale što su tu gdje jesu.

POLITANO

Napoli nije uspio tokom zimskog prelaznog roka da dovede Matea Politana iz Sasuola. "Napoli ima jak tim i bez njega", kratko je prokomentarisao Kaljehon.

Upitan za eventualni poziv u reprezentaciju Španije za predstojeći Mundijal u Rusiji, Kaljehon kaže da se nije predao u borbi za nacionalni dres.

"To mi je primarni cilj, ali vidjećemo kako će se stvari odvijati. U Napoliju sam, mnogo dugujem ovom timu i gradu, ali ako me pozovu u nacionalni tim, biće to sjajna stvar", zaključio je 30-godišnji fudbaler.

On je dres "furije" tokom kvalifikacija nosio samo petnaestak minuta, ušavši s klupe u finišu mečeva protiv Izraela i Makedonije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC