Sastavi: Sa Benom!

Autor:

Određena su 22 igrača za početak spektakla na "Marakani". Evo sastava Crvene zvezde i CSKA.

Sastavi: Sa Benom! Foto: MONDO/Mario Milojević

Vladan Milojević i Viktor Gončarenko su se odlučili!

El Fardu Ben debitovaće za Crvenu zvezdu u jednoj od najvažnijih utakmici kluba u novijoj istoriji protiv standardne 3-5-2 formacije "armejaca" u kojoj će ispred "zgusnutog" veznog reda šansu vrebati Vitinjo i povratnik na "Lužnjiki", Ahmed Musa.

S obzirom na to da Ričmonda Boaćija nema ni na klupi za rezervne igrače, očigledno je da su se crveno-bijeli poigrali sa rivalom najavljujući njegov nastup i potpuni oporavak od povrede, a da li su uspjeli da prevare beloruskog stratega, Gončarenka, to zna samo on i njegov stručni štab. Uglavnom, navalu će predvoditi Aleksandar Pešić koji je jesenas bio rezerva u Ligi Evrope, ali koji je postigao 17 golova u Superligi i iz vikenda u vikend davao Milojeviću mogućnost da odmori Boaćija kada je to bilo potrebno.

Po krilima, crveno-bijeli zaigraće preko brzonogih Bena i oporavljenog Nemanje Radonjića, koji bi trebalo da iskoriste osnovnu manu Gončarenkovog sastava - staru i sporu odbranu. Takođe, njihova ofanziva trebalo bi da osujeti ofanzivne kretnje Marija Fernandeza i Konstantina Kučajeva, kako to obično biva kada se ekipa u 3-5-2 formaciji sudari sa rivalom okrenutom igri preko krilnih napadača.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope počinje u 18 časova, naši reporteri su na stadionu i javljaće nam sve što se bude događalo na terenu i tribinama, ostanite uz MONDO - pratićemo utakmicu UŽIVO.Utakmicu na Stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, sudiće 34-godišnji poljski arbitar Pavel Rackovski, a asistirati mu zemljaci Mihal Obukovič, Tomaš Listkjevič dok je četvrti sudija Radoslav Sjejka.

Crvena zvezda: Borjan - Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Donald - Ben, Krstičić, Radonjić – Pešić.

Klupa: Supić, Račić, Milijaš, Adžić, Babić, Srnić, Gobeljić.

Trener: Milojević.

CSKA Moskva: Akinfejev - Vasin, V. Berezucki, Vernblom - Fernandez, Džagojev, Natko, Golovin, Kučajev - Vitinjo, Musa.

Klupa: Pomazun, S. Ignaševič, Milanov, Nababkin, Bistrović, Šalov, Godrjušenko.

Trener: Gončarenko.

Sve o utakmici Crvena zvezda - CSKA Moskva.

Ostale vijesti