• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real je shvatio šta ima!

Autor mondo.rs

Dan posle velike pobede protiv Pari Sen Žermena, prvi čovek šampiona Evrope doneo je važnu odluku.


Pari Sen Žermen je pritiskao Real, čekalo se da postigne gol i da drugi put povede na "Santjago Bernabeu". A, onda su se dogodile dve izmene koje su odlučile utakmicu.

Prvu je napravio trener Pari Sen Žermena, Unai Emeri, tako što je u jeku napada izveo Edinsona Kavanija, centarfora, i uveo desnog beka Tomasa Munijea.

Drugu, ključnu, napravio je Zinedin Zidan, kada je u 79. minutu izveo iz igre Iska i uveo Marka Asensija, momka koji je odlučio utakmicu i pokrenuo obe akcije za preostala dva gola Madriđana.



Posle derbija, nizale su se pohvale na račun momka koji je stigao u klub 2014. za 3,9 miliona evra. U sredu je bio hrabar, uspešan i to će mu očigledno drastično popraviti status na Bernabeu.



Asensio je ove sezone nastupio 34 puta za Real i postigao osam golova, uz pet asistencija. Polovinu tih utakmica odigrao je kao starter, a polovinu je ulazio sa klupe.

Španski list "Mundo Deportivo" objavio je u četvrtak da je Real odbio ponudu neimenovanog engleskog kluba, koji je bio spreman da Asensija plati čak 150 miliona funti!

Nakon što je promenio utakmicu protiv Pari Sen Žermena, predsednik Madriđana Florentino Perez je odlučio da bi Asensio mogao da bude prodat samo za 700 miliona funti.

Ko je Marko Asensio, novi bombarder Reala



Prvi među zainteresovanim klubovima navodno se javio Liverpul, ali da li će biti spreman da izdvoji toliko novca?

Zinedin Zidan objasnio je u sredu posle utakmice sa kojom idejom je pravio izmene i koji plan je ostvario Asensio.

"Morali smo da promenimo sistem na kraju utakmice, jer Pari Sen Žermen nije mogao da izdrži u istom ritmu celu utakmicu. Tražili smo širinu sa Lukasom i Asensijom po boku, a sa Bejlom u vrhu. I prošlo je prilično dobro", rekao je Francuz.

Plan je ostvaren, a Asensio je postao jedan od heroja. Ujedno, učvrstio je svoju poziciju na stadionu gde su očigledno shvatili kakav biser poseduju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC