• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juri Vakulko: Oduševljen sam!

Autor mondo.rs

Mladi Ukrajinac Juri Vakulko ushićen zbog debija za prvi tim Partizana. "Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata. Mi smo u Partizanu velika porodica", kaže on.

 Juri Vakulko: Oduševljen sam! Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Juri Vakulko nije "mitsko biće", niti "fantom", kako su se šalili navijači Partizana, očekujući da na terenu konačno vide mladog Ukrajinca koji je ove zime došao među crno-bele.

Vakulko je konačno debitovao za prvi tim Partizana proteklog vikenda protiv Radnika iz Surdulice, a u izjavi za klupski sajt govori koliko je ushićen i zbog toga, ali i zbog odnosa u klubu.

"To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre, ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizanu velika porodica", rekao je Vakulko, član mlade ukrajinske reprezentacije (igrači do 21 godine).

Vakulko je do sada ekipu pratio sa tribina, a utisak mu je ovakav:

"Smatram da imamo jak tim. Ipak u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali, sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!"

Ukrajinac kaže i da mu se Beograd veoma dopada, a najviše se druži sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem i mladim golmanom Popovićem.

Kaže i da su ga članovi njegove porodice nedavno posetili u Beogradu:

"Bili su pre dve nedelje, ali, nažalost, nisu bili tu za moj debi. Pomoglo mi je što su bili ovde i videli da mi je zaista lepo u Partizanu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC