• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gledaće finale, a mogli su da igraju"

Autor mondo.rs

Vlasnik Liverpula se uoči subotnje utakmice protiv Reala, za titulu prvaka Evrope, osvrnuo na transfere dvojice aktuelnih fudbalera Barselone.

Džon Henri, koji je sa svojom kompanijom "Fenvej sports grup" većinski vlasnik fudbalskog kluba Liverpul, izjavio je da mu nije sasvim jasno zbog čega su Luis Suarez 2014, a ove godine i Felipe Kutinjo, insistirali na prelasku u Barselonu.

"Možda je to zato što sam Amerikanac, ali zaista mi je teško da razumem zašto bi bilo koji igrač želeo da napusti Liverpul, makar to bilo i zbog velikog kluba kakav je Barselona", rekao je Henri u intervjuu agenciji AP.

"Liverpul ima bogatu istoriju i tradiciju, milione navijača širom sveta, praktično u svakoj zemlji. Zašto neko želi da ode u ligu gde je konkurencija tako slaba? Barselona verovatno odigra tridesetak besmislenih utakmica svake sezone, čekajući mečeve Lige šampiona".

Barsa se za Suareza i Kutinja propisno "otvorila". U kasu kluba sa Enfild rouda slilo se samo od ta dva transfera preko 200 miliona evra.

Međutim, Suarez i Kutinjo sa Kataloncima su završili sezonu i dok čekaju početak priprema za Mundijal u Rusiji, moći će da gledaju svoj bivši klub u finalu Lige šampiona, protiv njima dobro poznatog rivala, Real Madrida.

"Oni će gledati meč u subotu, a mogli su da igraju. Mora se priznati da su naš sportski sektor i skauting odeljenje uradili sjajan posao, nadoknadivši na najbolji način gubitak dvojice tako kvalitetnih igrača", dodao je Džon Henri.

Meč Liverpul - Real na rasporedu je u subotu od 20.45 časova u Kijevu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC