• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lenard kod Kokoškova, Popoviču 1. pik - Dončić?

Autor mondo.rs

Leto u NBA će biti veoma zanimljivo...

Kavaj Lenard je nezadovoljan u San Antoniju i obavestio je vlasnike ovog kluba da želi trejd, a za sada je najozbiljnija destinacija delovao Los Anđeles...

Međutim, kako prenosi sajt "Ringer", nova opcija jeste Finiks koji razmišlja o tome da za superstara Spursa ponudi 1. pika na ovogodišnjem draftu. Sansi su u fazi rekonstrukciji, već ranije je bilo signala da bi u slučaju dobre ponude želeli "formiranog igrača" umesto mladog talenta, a San Antonio ne želi nezadovoljnog igrača u timu.

Finiks i dalje nije odlučio da li će sa najbolje pozicije na draftu birati centra Deandrea Ejtona (Arizona), beka Luku Dončića (Real Madrid) ili nekoga drugoga...

Potencijalni problem sa Lenardom, koji je najveći deo sezone propustio zbog misteriozne povrede (za koju mnogi nisu sigurni i da je bila toliko ozbiljna), jeste što bi on već narednog leta postao slobodan agent i bio bi slobodan u izboru sredine.

Ukoliko ekipa Igora Kokoškova sa njim u sastavu u nastupajućoj sezoni ne napravi dobar rezultat (teško je i utvrditi šta je to u ovom trenutku), mogli bi da ostanu i bez svog "superstara" koji bi mogao da potpiše multimilionski ugovor sa drugim timom - i bez 1. talenta na draftu.

Stoga su dani većanja pred generalnim menadžerom Rajanom Mekdonom, dok će i Greg Popovič sa svojim "stafom" imati mnogo razmišljanja.

Ponuda "1. pik za Lenarda" iz njihove perspektive ne deluje toliko loše pre svega što će se na draftu naći nekoliko igrača koji su po ukusu Grega Popoviča (pre svega Luka Dončić), ali uvek je teško nadoknaditi gubitak najboljeg igrača.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC