• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK: Mihajlovića smjenjuju nakon OSAM dana!

Autor mondo.ba

Nevjerovatne stvari dešavaju se u portugalskom Sportingu.

 Sporting smjenjuje Sinišu Mihajlovića nakon osam dana Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Siniša Mihajlović nakon šestomjesečne pauze vratio se trenerskom poslu, a nekadašnji strateg Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana i Torina preuzeo je Sporting iz Lisabona.

Ipak, prema informacijama portugalskih medija, Miha bi sa ove funkcije mogao biti smijenjen nakon samo osam dana provedenih u taboru "zeleno-bijelih".

Klub prolazi kroz veliku krizu, nakon što su huligani fizički nasrnuli na igrače krajem prošle sezone, čime su željeli da im se "osvete" za to što nisu uspjeli da izbore plasman u Ligu šampiona.

Nedugo zatim, brojni igrači napustili su Sporting nezadovoljni dešavanjima u klubu, nakon čega su navijači osuli drvlje i kamenje po predsjedniku Bruni de Karvalju.

Iako je nedavno potpisao trogodišnji ugovor, Mihajlović bi mogao napustiti Lisabon jer je upravo sa de Karvaljom dogovarao saradnju, a "opozicija" u klubu čini sve kako bi ga otjerala iz kluba.

U ugovoru koji je Mihajlović potpisao, postoji nekoliko klauzulu prema kojima klub ne bi imao obavezu da isplati trenera ukoliko ga otpusti u prvih 15 dana, odnosno prije početka priprema.

Portugalski mediji prenose da bi nekadašnji selektor Srbije ipak dobio određeni novac i u slučaju otkaza, i to oko dva miliona evra, što je nešto manje od dogovorene godišnje plate.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC