• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiolin drim-tim: Potpisao i Mahrez!

Autor mondo.rs

Gde će ih sve uklopiti sjajni menadžer Sitija? Sigurno ima ideju...

Prvi veliki transfer Sitija ovog leta!

Ono što je bilo najavljeno pre sedam dana - realizovano je u večeri u kojoj je pažnja javnosti bila na transferu Kristijana Ronalda u Juventus, odnosno na polufinalnom duelu Mundijala u kom je Francuska bila bolja od Belgije...

Rijad Mahrez (27) postao je novi fudbaler Mančester sitija u transferu vrednom 60 miliona funti, odnosno "čistom" profitu od 59.500.000 funti Lesteru koji je Alžirca platio svega pola miliona Avru pre četiri godine.

Siti je Mahreza "jurio" i u prethodna dva prelazna roka, ali su se dva kluba konačno dogovorila oko otkupne cene da bi Alžirac uzeo dres s brojem "26".

Ovim transferom Siti je "probio" granicu od pola milijarde funti na dovođenje igrača od dolaska Pepa Gvardiola, a Mahrez je nadmašio cenu koja je data za dolazak Emerika Laporta iz Bilbaoa, pa je ispred njega samo Kevin de Brujne.

Prošle sezone postigao je 12 golova i zabeležio 11 asistencija u Premijer ligi, a sa Lesterom je već osvajao titulu prvaka Engleske.

Videćemo gde ga Gvardiola vidi u ekipi pošto u svom sastavu već poseduje nekoliko igrača raskošnog ofanzivnog talenta poput Liroja Sanea, Bernarda Silve, Davida Silve, Kevina de Brujnea, Rahima Sterlinga, Serhija Aguera, Gabrijela Žesusa...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC