ŽIV JE! Fotograf koga su "pregazili" Hrvati (FOTO)

Autor:

Fotoreporter agencije Frans pres Juri Kortez napravio je fenomenalne fotografije slavlja hrvatskih fudbalera posle pobedonosnog gola u polufinalu Svetskog prvenstva. To je onaj što su ga Hrvati pregazili, slaveći gol.

Za dobru priču i dobru fotografiju treba vam i malo sreće.

A fotoreporter agencije Frans pres Juri Kortez imao je u sredu uveče na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi sreću u "nesreći".

Naime, kada je Mario Mandžukić dao gol za vođstvo Hrvatske protiv Engleske u produžectima polufinala Svetskog prvenstva u Rusiji, svi igrači Hrvatske, uključujući i rezerve, pohrlili su ka strelcu gola da podele radost.

U tom slavlju su bukvalno pregazili jednog od fotoreportera. Reč je o Juriju Kortezu, koji nije mogao da se sačuva od stampeda Hrvata.

"Pravio sam fotografije Mandžukića kako se raduje i u tom sam probao da promenim objektiv na aparatu, jer su mi bili preblizu. Hrvatski fudbaleri su nadirali, počeli su da guraju jedan drugog ka meni i tako su me oborili. Dok sam bio pod njima nastavio sam da slikam", ispričao je Kortez koji je iz Salvadora.

Ako ste gledali utakmicu mogli ste da vidite kako ga hrvatski fudbaleri potom grle i ljube i pitaju kako je, jer su, kada su malo došli sebi, videli da su slavili na njemu, bukvalno.

"Kada su videli da sdu mogli da me povrede, Mandžukić i Rakitić su mi se izvinili, pitali me da li sam dobro, čak su me i poljubili u obraz", dodao je ovaj fotoreporter.NJEGOVE fotografije pogledajte OVDE

Ostale vijesti