ŽIV JE! Fotograf koga su "pregazili" Hrvati (FOTO)

Autor:

Fotoreporter agencije Frans pres Juri Kortez napravio je fenomenalne fotografije slavlja hrvatskih fudbalera posle pobedonosnog gola u polufinalu Svetskog prvenstva. To je onaj što su ga Hrvati pregazili, slaveći gol.

ŽIV JE! Fotograf koga su "pregazili" Hrvati (FOTO) Foto: AP Photo/Frank Augstein

Za dobru priču i dobru fotografiju treba vam i malo sreće.

A fotoreporter agencije Frans pres Juri Kortez imao je u sredu uveče na stadionu "Lužnjiki" u Moskvi sreću u "nesreći".

Naime, kada je Mario Mandžukić dao gol za vođstvo Hrvatske protiv Engleske u produžectima polufinala Svetskog prvenstva u Rusiji, svi igrači Hrvatske, uključujući i rezerve, pohrlili su ka strelcu gola da podele radost.

U tom slavlju su bukvalno pregazili jednog od fotoreportera. Reč je o Juriju Kortezu, koji nije mogao da se sačuva od stampeda Hrvata.

"Pravio sam fotografije Mandžukića kako se raduje i u tom sam probao da promenim objektiv na aparatu, jer su mi bili preblizu. Hrvatski fudbaleri su nadirali, počeli su da guraju jedan drugog ka meni i tako su me oborili. Dok sam bio pod njima nastavio sam da slikam", ispričao je Kortez koji je iz Salvadora.

Hrvati, Hrvatska, hrvatski fudbaleri, hrvatska reprezentacija Foto: AP Photo/Frank Augstein

Ako ste gledali utakmicu mogli ste da vidite kako ga hrvatski fudbaleri potom grle i ljube i pitaju kako je, jer su, kada su malo došli sebi, videli da su slavili na njemu, bukvalno.

"Kada su videli da sdu mogli da me povrede, Mandžukić i Rakitić su mi se izvinili, pitali me da li sam dobro, čak su me i poljubili u obraz", dodao je ovaj fotoreporter.

Hrvati, Hrvatska, hrvatski fudbaleri, hrvatska reprezentacija Foto: AP Photo/Frank AugsteinNJEGOVE fotografije pogledajte OVDE

Hrvati, Hrvatska, hrvatski fudbaleri, hrvatska reprezentacija Foto: AP Photo/Frank Augstein

Ostale vijesti