• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Aleksandar Šćekić u Partizanu!

Autor mondo.rs

Crno-bijeli doveli crnogorskog reprezentativca iz Genčlerbirligija. Aleksandar Šćekić (26) igra na poziciji zadnjeg veznog.

 MONDO: Aleksandar Šćekić stigao u FK Partizanu! Izvor: Mondo/Goran Sivački

Partizan je pred kraj prelaznog roka doveo još jedno pojačanje. Novi fudbaler crno-bijelih je dvadesetšestogodišnji Aleksandar Šćekić.

Riječ je o fudbaleru koji igra na poziciji zadnjeg veznog i koji je prethodne dvije sezone igrao za turski Genčlerbirligi. Šćekić je posljednje dvije sezone i reprezentativac Crne Gore.

Za "sokolove" je odigrao 10 utakmica.

Šćekić je bio želja novog trenera "parnog valjka" Zorana Mirkovića, s kojim je imao priliku da sarađuje u nacionalnom timu Crne Gore.

Visoki Crnogorac (193 cm) rođen je u Beranu, gdje je i počeo fudbalsku karijeru. Igrao je na pozajmicama u Lovćenu i Jedinstvu iz Bijelog Polja, a tri sezone je proveo u Bokelju, iz kojeg je otišao za Tursku.

Za Genčler je odigrao 35 prvenstvenih utakmica i postigao dva gola. Partizan je platio i obeštećenje za Ščekića, jer mu je ugovor sa turskim timom isticao 2019.

Promocija novog fudbalera Partizana održaće se u utorak na stadionu u Humskoj ulici.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš (napadači), Mark Valijente (štoper), Gabrijel Enake (bek), Milan Smiljanić, Goran Zakarić (vezni fudbaleri), Zoran Mirković (trener), Aleksandar Šćekić (vezni). Sa pozajmice se vratio golman Filip Kljajić, a Danilo Pantić je produžio pozajmicu iz Čelsija. Saša Zdjelar - njegov ugovor je otkupljen od Olimpijakosa.

OTIŠLI: štoper Milan Mitrović, vezni fudbaler Marko Jevtović, napadači Leandre Tavamba i Đorđe Jovanović, Nemanja Antonov (završena pozajmica iz Grashopersa), golman Nemanja Stevanović (na pozajmici u Čukaričkom), Miroslav Đukić (trener).









Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC