• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija iz "Borika" u Japan: Arigato, Banjaluka!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Odbojkašice Srbije u sklopu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu u Japanu u Banjaluci deklasirale Bugarsku 3:0. Reprezentativke Srbije prezadovoljne odlaze iz najvećeg grada Republike Srpske.

 Srbija Bugarska 3:0 ženska odbojka Brankica Mihajlović izjava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prvi put odbojkašice Srbije bile su domaćini u Republici Srpskoj, a iz banjalučke dvorane "Borik" odlaze pune utisaka.

Srbija se banjalučkoj publici odužila ubjedljivom pobjedom protiv Bugarske 3:0 u prijateljskom meču, koji je odigran u sklopu priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu, koj će od 29. septembra do 20. oktobra biti održano u Japanu.

Brčanka Brankica Mihajlović bila je među najboljim na večerašnjem meču, u kojem je srpski tim dominirao u sva tri seta.

"Bilo je super. Sama ideja i organizacija je divna i nama je zadovoljstvo što smo ovdje. Nadam se da ćemo i ubuduće imati priliku da se družimo", istakla je srpska reprezentativka.

Bliži se Svjetsko prvenstvo, a Mihajlovićeva se nada da i na ovom turniru Srbija može mnogo.

"Kao i na svako takmičenje, na prvenstvo svijeta idemo sa velikim ambicijama. Osim nas, dosta je tu ekipa koje su favoriti, odnosno u poziciji da uzmu medalju. Ali, iskreno se nadam da i ovaj put možemo doći do neke od medalja. Dug je sistem takmičenja, treba proći grupu, pa još jednu, tako da je rano još govoriti. Bitno je samo da smo zdrave."

Mihajlovićeva gdje god da dođe, osjeća se kao na domaćem terenu. Tako je bilo večeras u "Boriku", a slično će biti i u Japanu, gdje nastupa za JT Marvelus, pa će joj sigurno domaća publika na SP biti naklonjena.

"Od Japanaca očekujemo spektakl i odličnu organizaciju, jer su oni poznati po tome. Definitivno ću i tamo biti na domaćem terenu, uživaću i jedva čekam početak prvenstva", istakla je nekadašnja odbojkašica Jedinstva iz Brčkog.

Iako se još oporavlja od operacije, odigrala je veći dio meča protiv Bugarske i evidentno je da se polako vraća u staru formu.

"Nije ovo još moj maksimum i ja to najbolje mogu da vidim. Ali, prošla su tek dva i po mjeseca od operacije i do početka SP mislim da će sve biti u redu i da ću spremno dočekati nastup u Japanu", rekla je na kraju Mihajlovićeva, koja se banjalučkoj publici zahvalila na japanskom jeziku:

"Arigatogozaimas, Banjaluka!"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC