• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak gospodar Kine: "Da se Borna ne oseća loše..."

Autor mondo.rs

Osmeh "od uha do uha" na licu Novaka Đokovića koji je stigao i da se našali nakon podizanja novog trofeja u Kini.

Dominacija!

Novak Đoković se prošetao Kinom i podigao novi trofej na mastersu u Šangaju i to tako što nije dopustio nijedan brejk na svoj servis protiv Šardija, Čekinata, Andersona, Zvereva i naposletku Ćorića - koji protiv ovakvog srpskog asa - stvarno nisu imali šansu.

Produžio je Novak niz na 18 uzastopnih pobeda, od Vimbldona ima jedan poraz, pa sada nije pogrešno reći da je blizu povratka na prvo mesto koje mu "beži" 215 bodova.

Već u Parizu, gde Rafael Nadal "brani" četvrtfinale, mogao bi da pretekne svog "arhi-rivala", ali i ako to ne uspe odmah - može se reći da u ovom trenutku NIKO ne igra bolje tenis od Đokovića koji je u onoj staroj formi.


Po osvajanju četvrtog trofeja u Šangaju, čak 11 u Kini u isto toliko odigranih finala, Novak je počeo da priča na kineskom, a stigao je i da se našali.

S obzirom na to da je pre njega govorio Ćorić, i odmah istakao da uprkos tome što mu je ovo četvrti put u Kini da nije naučio da govori njihovim jezikom, Đoković se publici i organizatorima obratio na engleskom:

"Neću da se Borna oseća loše!", kazao je Novak uz osmeh pošto je prethodno "suflirao" Ćoriću kako pravilno da govori na kineskom.

"Hvala svima učinili ste ovaj turnir učinili ovako uspešnim. Ovde igram dobro čitave karijere, ovde sam osvojio i prvi masters kup. To me je učinilo igračem kakav sam danas, potpuno specijalno mesto za mene...", dodao je Đoković i naveo da posebnu zahvalnost duguje svima koji su ga podržavali prethodnih nekoliko godina.


"Fantastična četiri meseca za mene, presrećan sam što sam postigao takve rezultate".

Đoković je čestitao i Borni Ćoriću na uspešnoj nedelji uz poruku da od njega možemo očekivati mnogo u budućnosti, a mladi Hrvat nije ostao "dužan" pohvala na račun srpskog tenisera koji ga je savladao u dva seta.

"Čestitam Novaku, podigao je igru na novi nivo igre danas, nije baš bilo zabavno za mene. On je jedan od najboljih u istoriji tenisa i svaka ti čast na svemu što si uradio".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC