• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O ovome se govori i danas: Da vas čujem sada!?

Autor mondo.rs

"Divni Italijani su me vređali svih 90 minuta", rekao je Žoze Murinjo posle još jedne predstave koja će se pamtiti i prepričavati.

"Divni Italijani su me vređali svih 90 minuta", hladnokrvno je Žoze Murinjo objasnio zbog čega je u sredu uveče u Torinu priredio još jednu predstavu, o kojoj se govori i dan kasnije, a koja će se svakako prepričavati dugo.

Prkosni Portugalac u prvom TV intervjuu po završetku utakmice, završene šokantnim preokretom za pobedu njegovog Mančester junajteda posle skoro 170 minuta provedenih u podređenom položaju u odnosu na "bjankonere", rekao je da ljudi na stadionu očigledno nisu bili srećni zbog njegove gestikulacije...

"Ali, Interistima je verovatno drago", dodao je.



"Razumljivo je da navijači imaju rivalitet sa Murinjom, nakon svega što je postigao sa njihovim rivalom, Interom. Ne bih pridavao veliki značaj njegovom postupku", prokomentarisao je kratko legendarni as Juventusa, Alesandro Del Pjero.

"Specijalni" se na meti Juventina nalazi od vremena kada je gospodario italijanskim i evropskim fudbalom kao trener Intera, a u sredu uveče uspelo mu je da kasnim izmenama pri rezultatu 1:0 potpuno promeni i tok i ishod utakmice - za prvi poraz šampiona Serije A ove sezone.

Juve je u prethodnom kolu bio bolji rival i na "Old trafordu", gde je meč završen minimalnom pobedom tima pojačanog Kristijanom Ronaldom, no... Nekoliko šansi koje su propustili pri vođstvu 1:0, crno-beli platili su ne gubitkom dva, već sva tri boda, iako je Junajted do ulaska u poslednjih deset minuta i pojave Maruana Felainija na terenu delovao kao tim koji nikada ne bi dao gol. 


Dao je dva - Huan Mata iz slobodnog udarca i Aleks Sandro u pogrešnu mrežu - što je "Mu iskoristio da istrči na teren i gestikulacijom "upita" publiku na stadionu: "Da vas čujem sada?"

Uz pomoć obezbeđenja morao da stigne do tunela i svlačionica.

"Vređali su me 90 minuta, a došao sam samo da uradim posao najbolje što mogu. Ništa više... Nikog nisam vređao, oni su mene, a moj potez kasnije je jer sam želeo da čujem da li mogu da budu glasniji", rekao je Murinjo za "Sky Sport Italia".

"Verovatno nisam trebao da uradim tako, sada kažem jer mi je glava hladna. Međutim, vređali su mi porodicu, uključujući i porodicu iz Intera. Zato sam reagovao".



Mančester junajted odigrao je fantastično, smatra Murinjo iako je njegov tim bio u podređenom položaju.

"Bili smo na vrhunskom nivou, mi ne možemo bolje od ovoga. Došli smo da igramo protiv tima koji ima drugačiji kvalitet, tražili smo pobedu i na kraju došli do nje", zaključio je Murinjo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC