• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević pred PSŽ: Ako želiš pobijediti...

Autor mondo.rs

Crveno-bijeli u utorak spuštaju zavjesu na svoju "Marakanu" do proljeća. Vladan Milojević, uz citat iz stripa Alan Ford, najavio hrabru igru protiv rivala "projektovanog da igra finale Lige šampiona".

 Crvena zvezda PSŽ Liga šampiona najava Izvor: MN Press/YouTube

Pred fudbalerima Crvene zvezde je posljednja utakmica grupne faze Lige šampiona. Vrlo moguće i posljednja takmičarska ove sezone u Evropi.

San o pobjedi nad Pari Sen Žermenom i poraz Liverpula od Napolija na Enfildu - što bi im donijelo selidbu u Ligu Evrope - niko im, naravno, ne može oduzeti. Sportski je nadati se, a Vladan Milojević "poentirao" je na kraju još jedne izuzetno posjećene konferencije za medije na stadionu Rajko Mitić.

"Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti", citirao je Zvezdin trener rečenicu iz popularnog stripa Alan Ford.

"Bez obzira da li igramo Ligu šampiona ili neku drugu utakmicu, mi idemo na pobjedu. Gledamo utakmicu po utakmicu i pripremamo se za sutra isto kao i za neki drugi meč. Nisam zadovoljan utakmicom u Parizu, ne zbog ubjedljivog poraza (1:6) već kako smo izgledali na terenu, mnogo toga nije funkcionisalo tada. Siguran sam da ćemo sutra dati sve od sebe, a kalkulacijama se ne bavimo", istakao je Milojević.

Duel sa Parižanima biće posljednji ove godine za crveno-bijele na njihovoj "Marakani", pošto naredne subote u Superligi igraju na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

"Ako smo mogli da biramo jednu ovakvu utakmicu za kraj 2018. pred našim navijačima, sigurno bi se svi složili da to bude protiv Pari Sen Žermena. To je ekipa sastavljena za finale Lige šampiona", naglasio je Milojević i dodao:

"Generalno, ova godina je izuzetno uspješna za nas i kroz ovakve utakmice možemo samo da napredujemo. Trebalo bi ovo veliko iskustvo da iskoristimo za budućnost, to je jedini put da Zvezdu dovedemo do redovnog igranja u Ligi šampiona".

Izvor: MONDO/J. Terzić


Na travi Parka prinčeva, 3. oktobra, Zvezdini fudbaleri nisu se dobro snašli, djelovali su prilično "pogubljeno" od starta.

Pobjeda nad Liverpulom (2:0), ipak, ulila im je dozu neophodnog samopouzdanja za igranje u Ligi šampiona.

"Ne plašimo se nikoga, pa ni Pari Sen Žermena. Imamo veliko poštovanje prema njima, ali nadam se da neće biti tako veliko kao u prvoj utakmici", nada se Milojević.

PRENOS NA ARENI

TV Arena sport će na svom prvom kanalu od 19 časova emitovati studijski program posvećen meču Zvezda - PSŽ, dok direktan prenos počinje u 21.00.

Trener crveno-bijelih posebno je pričao o sjajnoj atmosferi koju Zvezdini navijači prave na domaćem terenu.

"Drugačije je kada igramo pred našim navijačima, dobro svi znamo šta znači atmosfera na našem stadionu. Kada bi bila Liga šampione za navijače, naši bi sigurno prošli grupu sa svim pobjedama. Drago mi je što će i igrači Pari Sen Žermena osjetiti tu atmosferu, ali to su veliki profesionalci i ne znam koliko će ona uticati na njih. Vidjećemo".

Istakao je Milojević i da svojim igračima neće držati poseban motivacioni govor.

"Nemam šta posebno da kažem svojim igračima pred ovu utakmicu, za ovakve mečeve se živi, novac ne može da kupi ovakve emocije. Borićemo se do posljednjeg atoma snage da još jednom obradujemo naše navijače. Neka nam je Bog u pomoći, pa ćemo vidjeti šta će biti".

Jedno od novinarskih pitanja odnosilo se na to da li će Zvezdini igrači posvetiti posebnu pažnju Nejmaru, koji je u Parizu postigao dva gola iz "slobodnjaka".

"Nejmar jeste svjetska klasa, ali PSŽ ima mnogo dobrih igrača i bilo bi 'samoubistvo' fokusirati se samo na jednog", smatra Milojević, čiji tim ima dosta kadrovskih problema u posljednje vrijeme.

Ipak...

"Zdravstveni bilten je mnogo bolji nego pred prethodnu utakmicu", kratko je poručio Milojević, potom objasnivši da ne želi da krije svoje adute već da i sam nije siguran ko će sve moći da igra u utorak.

"Evo, ako vam Tuhel bude otkrio ko će igrati za PSŽ i ja ću vam reći...", najavio je Milojević na potpitanje da bude konkretniji o sastavu svog tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC