• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branko Bošković: Neka Simić "reši" PSŽ!

Autor mondo.rs

Bivši vezista Crvene zvezde i Pari Sen Žermena ima svog predstojećem duelu svojih nekadašnjih klubova.

 Branko Bošković: Neka Simić "reši" PSŽ!  Crvena zvezda Pari Sen Žermen Liga šampiona Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Tokom karijere, igrao je Branko Bošković i za Crvenu zvezdu i za Pari Sen Žermen, ali prednost u srcu ima crveno-bela boja.

"Više gledam Zvezdu i moram priznati da su me pozitivno iznenadili. Pružaju odlične partije uprkos borbama na tri fronta. Vidno je da imaju odličan fond igrača i mogu da nadomeste povrede. Na dobrom su putu da sjajni rezultati postanu kontinuitet i da sledeće godine naprave još veći uspeh", izjavio je nekadašnji vezista u tekstu koji se nalazi u zvaničnom biltenu crveno-belih za sutrašnju utakmicu.

Iako je dres beogradskog kluba poslednji put nosio pre 15 godina (2003), Bošković dobro pamti atmosferu na "Marakani".

"Očekujem fenomenalnu utakmicu. Verujem da će biti pun stadion, impresivna atmosfera i da će Zvezda uraditi sve da ostvari što bolji rezultat na krilima navijača. Biće ovo potpuno drugačija utakmica u odnosu na onu u Parizu (6:1 za PSŽ). Siguran sam da crveno-beli imaju svoje šanse, naročito ukoliko ne budu igrali Nejmar i Mbape, kako se u nekim medijima najavljuje".

Crveno-beli su porazom u Napulju u prošlom kolu izgubili šansu za plasman u osminu finala, a da bi se preselili u Ligu Evrope, potrebno im je da sutra pobede, ali i da Liverpul izgubi kod kuće od Napolija. Parižanima je pobeda neophodna, da bi bez obzira na ishod utakmice u Engleskoj obezbedili osminu finala.

Jasno je da bi neuspeh "svetaca" bio mnogo veće iznenađenje nego eliminacija crveno-belih, pa bi ta rasterećenost, po Boškovićevom mišljenju, mogla da bude adut izabranicima Vladana Milojevića.

"
Svaka utakmica je teška, u prvenstvu i Ligi šampiona. Kako se nižu mečevi igrači su rasterećeniji, stekli su iskustvo na elitnoj pozornici. Javnost im ne zamera i kad pretrpe poraz jer je očigledno da pružaju maksimum. Posebno su opasni pred svojim navijačima. Očekujem da tako bude i protiv Pari Sen Žermena i da priušte publici novi praznik fudbala".

Junak pobede nad Liverpulom (2:0) bio je Milan Pavkov, a Bošković pred duel sa Parižanima ima svog favorita koji bi mogao da reši utakmicu.

Izvor: MN PRESS

"Zvezdin stil je takav da kolektiv koji je najveća snaga ove ekipe uvek izbaci u prvi plan pojedinca. Pavkov je protiv Liverpula izbio u prvi plan, a priželjkujem da naredni evropski meč reši Veljko Simić. Volim kako igra i smatram da bi dobrom utakmicom mogao da kruniše odlične igre u dosadašnjem toku sezone".

Veljko Simić je u formi poslednjih nedelja, minulog vikenda postigao je gol protiv Napretka, a bio je i starter u Napulju. Ostaje da vidimo da li će mu Milojević ponovo ukazati poverenje ili ima drugačije zamisli za utorak...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC