• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kenijac u Zvezdi od januara?

Autor mondo.rs

Ričard Odada posle nekoliko meseci u Grafičaru mogao bi da postane član crveno-belih.

 Ricard-Odada-Kenija-u-Crvenoj-zvezdi Izvor: MONDO/J. Terzić
Izvor: MONDO/J. Terzić

Crvena zvezda se trudi da u svojim mlađim kategorijama uvek ima najbolje igrače iz zemlje, ali nije retkost da se nađe mesto i za nekog stranca koji bi u budućnosti mogao da se nametne.

Od kada je uspostavljena saradnja sa srpskoligašem Grafičarom, praksa je da se igrači koji su pred vratima seniorskog tima šalju na Topčidersku zvezdu, kako bi stekli neophodno iskustvo igranja protiv fizički jačih protivnika.

Prethodnih nekoliko meseci među "grafosima" je bio i momak iz Kenije, Ričard Odada, 18-godišnjak koji igra na poziciji zadnjeg veznog, a odlikuje ga dug korak i visina od oko 190 centimetara.

Može se čuti da je zadovoljio očekivanja i da je predložen Crvenoj zvezdi za potpis ugovora. Ukoliko se to dogodi predstojećeg januara, jasno je da bi do kraja sezone verovatno samo trenirao sa prvotimcima, pod nadzorom Milana Kosanovića, zaduženog za rad sa mladim nadama, a potom od leta pokušao da se izbori za minutažu...

Pre dolaska u Srbiju, Odada je bio na probi u Švajcarskoj, ali i u Italiji, gde je u februaru odigrao nekoliko utakmica za omladince Juventusa.

Podsetimo, Crvena zvezda je za januar već ugovorila dolaske štopera Nemanje Milunovića iz BATE Borisova i desnog krila Erika Jirke iz Spartak Trnave.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC