• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Bilo je malo nezgodno

Autor mondo.rs

Đoković priznao da je morao da se dobro pripremi za prvi meč u Melburnu protiv neznanca, a da ga u drugom kolu očekuje igrač kojeg odlično poznaje i koga respektuje

Novak Đoković dobro je započeo takmičenje na Australijan Openu. U prvoj rundi najuspešnijeg grend slema savladao je Mičela Krugera iz SAD rezultatom 3:0.

Srpskom teniseru to je bio 300. meč na grend slem turnirima i ostvario je 259. pobedu.

Osim njega, jedino je Švajcarac Rodžer Federer odigrao više mečeva na četiri velika turnira u karijeri - 394.

Novak je priznao da mu nije bilo lako da pročita igru 230. igrača sveta Mičela Krugera sa kojim se sastao prvi put u karijeri.

"Prvi put sam igrao protiv Krugera i nisam znao šta da očekujem. Uradio sam domaći zadatak pre starta, pokušao sam da saznam što više o njemu, ali bilo je malo nezgodno i prilično drugačije. Bilo je zahtevno, obojica smo bili motivisani i pokazali emocije na terenu. Uživao sam u meču", naveo je Đoković posle meča i zahvalio publici na podršci koju je dala obojici.

Novak
Izvor: Youtube/TuttoSport WebTV OFFICIAL

On je naglasio da je za njega uvek zadovoljstvo da igra na turniru na kojem je osvojio čak šest grend slem pehara, kao i da uživa u igri posle teškog perioda koji je iza njega.

"Sjajno je vratiti se tenisu zdraviji i osećati se dobro na terenu. Bilo mi je potrebno nekoliko meseci da vratim samopouzdanje i dobar osećaj na terenu posle operacije lakta. Poslednjih šest meseci su bili fantastični, zahvalan sam što se ovako osećam".

Đokovića posle dobre i ubedljive partije na startu očekuje ozbiljniji izazov u drugom kolu. Rival će mu biti igrač kojeg odlično poznaje, Žo-Vilfred Conga.

Upravo sa njim igrao je u finalu istog turnira, 2008. Godine, kada ga je i pobedio.

"Gajim ogromno poštovanje prema njemu. Ovde smo igrali i u finalu pre 11 godina, a za nekoliko dana ćemo ponovo odmeriti snage. Za mene je to bio poseban meč, jer sam osvojio svoj prvi grend slem", dodao je najbolji teniser sveta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC