• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nestala Oleova magija: DEBAKL Junajteda!

Autor mondo.rs

Osmijesi su potrajali skoro četiri mjeseca, ali Junajted od potpisa ugovora sa Oleom Gunarom Solskjerom nije isti kao dok je bio "samo" vršilac dužnosti. "Visi" Liga šampiona!

Everton je održao lekciju Junajtedu na "Gudisonu"!

Potpuno bezidejno dijelovali su fudbaleri Olea Gunara Solskjera u meču 35. kola Premijer lige, potpuno suprotno od igara sa starta njegovog mandata kao vršioca dužnosti, pa je tako zabilježio treći poraz u šest mečeva od potpisivanja trogodišnjeg ugovora.

Toliko ih je ukupno pretrpio u 19 utakmica dok je samo "čuvao mjesto" za iskusnijeg trenera, a kao da su se od ozvaničenja saradnje opustili igrači i on, "magija" je prestala...

Očajno su "crveni đavoli" djelovali na protivničkoj polovini, nije bilo nikakve ideje i za čitav meč uputili su svega jedan šut u okvir gola Džordana Pikforda, dok je odbrana nastavila da kiksa, što su iskoristili Rišarlison, Sigurdson, Dinj i Volkot, za najviše primljenih golova u Premijer ligi za Junajted u posljednjih 29 godina... A sezona još nije ni gotova!

Ono što je takođe problematično jeste da Mančester junajted posustaje u borbi za Ligu šampiona i sada su u povoljnijoj situaciji Čelsi i Arsenal sa po dva boda više, Totenhem sa tri!

EVERTON - MANČESTER JUNAJTED 4:0 (2:0)
/RIšarlison 13. Sigurdson 28, Dinj 56, Volkot 64/

Najteži poraz za "crvene đavole" u ovoj sezoni počeo je spektakularnim golom, divnim makazicama brazilskog fudbalera Rišarlisona iz 13. minuta, kada je Luka Dinj izveo aut, a odbrana Junajteda mirno posmatrala kako Kalvert-Luin na sedam metara prebacuje loptu glavom.

Anemični su bili i u 28. minutu u kontri Geja kada je Sigurdson vidio "rupu" i oprobao udarac sa 25-26 metara, a David de Hea pomalo kasno krenuo na loptu...

Twitter Embed Code


Zamijenio je Ole Gunar Solskjer na poluvremenu Fila Džounsa i Freda, uveo u igru Ešlija Janga i Skota Mektomineja, ali ni to nije donijelo neku prednost pošto je prvo Luka Dinj u 56. minutu "uhvatio" volej i savladao Davida de Heu sa ivice kaznenog prostora, da bi i Teo Volkot dobru partiju krunisao u 64. minutu poslije velikog kiksa Pola Pogbe.

Ušlo se u lošiji tempo meča, kao da su i jedni i drugi jedva čekali kraj, a Junajted je uspio jednom da natjera i Pikforda na intervenciju, čisto da kaže da je "imao potrebu da dođe na meč".

ARSENAL DO KRAJA SEZONE: Kristal Palas (D), Vulverhempton (G), Lester (G), Brajton (D) i Barnli (G).
ČELSI DO KRAJA SEZONE: Barnli (D), Junajted (G), Votford (D) i Lester (G).
MANČESTER JUNAJTED DO KRAJA: Siti (G), Čelsi (D), Hadersfild (G) i Kardif (D).

*Arsenal i Čelsi igraju i najmanje još dva meča u Ligi Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC